Miluji v Brně: Restaurant Signature!

Asi jako každý člověk, i já mám svá „oblíbená místa“ – taková, kam se zkrátka ráda vracím, kde je mi příjemně a najdu tu přesně to, co očkekávám. A právě o těchto místech – restauracích, kavárnách, obchodech…je i moje nová rubrika „Miluji v Brně“! Dnes Vám chci napsat o nádherném Restaurantu Signature, který jsem si zamilovala okamžitě, už při své první návštěvě. Stojí totiž opravdu za to, v každém ohledu…

Nový Signature Restaurant najdete v prostorách hotelu a casina Victory, v Popůvkách. I když Vám možná název hotelu zatím moc neříká, věřím, že jeho budovu určitě budete znát:) Rozestavěný hotel totiž dlouho čekal na dokončení – a byl poměrně nehezkou dominantou okolí dálnice D1, kousek za Brnem ve směru na Prahu.

V loňském roce se ovšem celá tato budova dočkala finálních úprav a vznikl zde nyní opravdu designově dokonalý hotel, restaurace a casino, které svým klientům nabízí rozmanité portfolio služeb.

A jelikož i já byla zvědavá, jak hotel a hlavně, nový Restaurant Signature, který zde najdete, vypadá, vydala jsem se krátce po otevření novou restauraci omrknout. A také, hlavně ochutnat – o tom přece v první řadě restaurace je!

Musím uznat, že jakmile jsem do prostor hotelu a restaurace vkročila, byla jsem doslova unešená. Zcela upřímně můžu říct a zhodnotit, že přesně toto nám v Brně chybělo. Dokonalý design, stylový, luxusní, ale přitom útulný, přátelský a tak JINÝ! Ano, naprosto jiný, než kdekoliv jinde. A právě tu originalitu, výjimečnost, tu já vždy dokáži ocenit nejvíc.

Víte, v dnešní době, dokázat se prosadit, ať už s čímkoliv – není jen tak. Věřím tomu, že klíčem k úspěchu je najít si svoji vlastní cestu a být jiní, než ti ostatní. To se Restaurantu Signature bezesporu podařilo – ať už v ohledu dokonalého designu prostor, nebo v nabídce jídel, kdy je kladen důraz primárně na čerstvost surovin a vytříbené spojení zajímavých chutí.

V restauraci Signature potěšíte všechny Vaše smysly. Krásně to tu vypadá, hraje tu příjemná hudba a navíc, příjemně to zde i voní. Tím nejdůležitějším potěšením jsou ovšem gastronomické zážitky. Na jídelním lístku najdete výběr “malých” i “velkých” jídel a také speciální nabídky, často vázané k aktuální sezóně.

Tým pod vedením Pavla Veltruského, který patří ke špičkám ve svém oboru, připravil menu, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Koncepčně je při sestavování jídel důležitý návrat k tradici – kdy si z ní zde berou to nejlepší a posouvají ji dál, obohacenou o prvky světové kuchyně i o nové techniky vaření.

Restaurace nabízí kromě klasických míst také salonek, který je možné od ostatního prostoru oddělit posuvnou stěnou a také prostor pro snídaně – které zde mohou využívatn nejen hoteloví hosté. Součástí je i malý prostor – coby “lounge” – ideální pro posezení na kávu.

Zajímavostí je pak skvěle vybavená vinotéka, s víny, nebo velkým výběrem Champagne – i přes ty nejvíce exkluzivní značky.

Resturant Signature si pro své hosty také připravuje různé zajímavé akce a eventy – za zmínku určitě stojí jejich tématické „Family Sharing Brunche“ – akce, pro celou rodinu, kdy ochutnáte místní vynikající jídla a strávíte příjemný čas s Vaší rodinou. Je zde také postaráno o děti – zabaví se v dílničkách, upečou si vlastní cukroví, nebo pizzu, mohou přijít v kostýmech, potkají tu oblíbené pohádkové postavy… Stojí to za to!

Za mě je tato restaurace rozhodně skvělá, dokonalá, jedinečná (ano v jejím případě opravdu nemá cenu šetřit superlativy:). Vím, že se sem zkrátka budu vždy ráda vracet, protože to pro mě bude pokaždé jedinečný zážitek…:)

Restaurant Signature najdete v hotelu Victory, v Popůvkách, Vintrovna 35.

Jak to v Restaurantu Signature vypadá se můžete podívat také do fotogalerie…:)

ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / web
ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / facebook