Miluji v Brně: dobroty v Point Café • Baru!

Mám pro vás další článek plný inspirace, z Brna, a to přímo z centra! Na nám. Svobody je moc příjemná kavárnička Poit Café • Bar, kam ráda zajdu. Nejen na kávu, ale také na nějakou dobrotu, kterou tady umí. Víte, že si tady dáte během dne vynikající snídaně, nebo polévky? A brzy tu otevřou i vlastní bistro, máme se fakt na co těšit… Čtěte dál a dozvíte se víc… :)

V Brně mám ráda místa, která mají svoji vlastní atmosféru. Charakteristickou, osobní, útulnou. A která mají co nabídnout – nejen kávu, čaj a zabalené bagety, jak tomu bývá často jinde, v mnohých kavárenských řetězcích…

Přesně tak příjemná, stylová kavárna, je Point Café • Bar v centru, na Svoboďáku. Kavárna má vyladěný interiér – a je opravdu prostorná! Posedíte tady jak v horním patře, tak ve sklepních prostorách, které jsou přímo ideální i na večerní sklenku s přáteli, nebo na uspořádání oslavy, nebo večírku.

Zpátky ale k nabídce kavárny – ta je přece tím nejdůležitějším… :)

V nabídce tu není jen široký sortiment nápojů, ale také nejrůznější dobroty, vynikajícími snídaněmi počínaje – kavárna otvírá v 9 hodin ráno a snídaňové menu, včetně snídaňové polévky, se tu podává až do 14. hodiny!

A právě snídaně tady umí opravdu vynikající a hlavně, vydatné – a tím, že se podávají až do 14. hodiny, je klidně můžete pojmout i jako oběd – třeba s polévkou. :)

K snídani si tu dáte míchaná vajíčka, opečené tousty, nebo sladké snídaně. Mně tu moc chutnaly právě vejce na opečeném toustu.

Každý den se tu také podávají polévky – až do 14. hodiny. Já tu nedávno ochutnala žampionový krém a byl vynikající!

Super je tady taky nabídka ze speciálního, zimního menu – dáte si tady stále oblíbené zimní nápoje, které jste pili na vánočních trzích – nechybí svařák, punče, nebo horká čokoláda…

A víte, na co já se tu nejvíc těším? Už brzy Point Café • Bar otevře své vlastní bistro, hned vedle kavárny. Co si tu dáte? Čerstvé, domácí burgery, nebo saláty. Burgery už tady poctivě trénují a vypadá to, že budou fakt vynikající! Něco takového v centru chybělo, že? ;)

Zkrátka, Point Café • Bar je rozhodně místem, které byste měli znát. Navíc – stále se tady něco děje, konají se tu i různé akce, které by vás mohly oslovit. V nejbližší době to bude vystoupení Johnnyho KayeSladká módní přehlídka  a Dance party 30+. Na další akce se pak můžete těšit v březnu.

Point Café • Bar najdete na nám. Svobody 8.

ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / web
ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / facebook