Melounová dieta – funguje! ;)

Víte, že vodní meloun je ideální potravina k pročištění organizmu a funguje i k rychlé ztrátě kil? A to se nám teď v plavkové sezóně hodí, co? Vyzkoušeno, ověřeno – a fakt to funguje! Čtěte dál!

Meloun chutná asi všem, že? Tak proč nespojit příjemné s užitečným?:) Existuje totiž tzv. melounová dieta, během které můžete relativně hodně zhubnout, a to za krátkou dobu – ideálně do plavek!

Neznamená to ovšem, že budete jíst pouze melouny – to samozřejmě můžete – sice zhubnete, ale ztracená kila zřejmě brzy nabydete jo-jo efektem a navíc, čistě melounová strava asi nebude to pravé ořechové pro váš organizmus.

mel1

A co tedy musíte udělat? 

Stačí, když do svého redukčního (zdravého) jídelníčku pravidelně zahrnete meloun – klidně i ve větším množství. Meloun přinese vašemu tělu nezbytné vitamíny a minerály, důležité pro odbourávání tuku. Zdá se vám to nelogické, když je meloun TAK sladký? Právě, že není, obsahuje jen cca 10% cukru.

mel2 

Navíc – po melounu se budete dlouhou dobu cítit sytí – což omezí pocit hladu.

 

Melounová dieta vám nejen napomůže zhubnout, ale zásobíte tělo důležitými karoteny, což jsou osvědčené antioxidanty, které nás chrání např. před rakovinou a zhoršením zraku. Při zařazení melounu do jídelníčku zároveň detoxikujete své tělo.