Masáže & rituály v Augustiniánském domě v Luhačovicích. Absolutní relax!

Před pár dny jsem prožila krásný víkend v mém oblíbeném wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích. Už jsem vám tu o tomto dokonalém místě několikrát psala, je ale něco, co si tu zaslouží rozhodně velkou pozornost. Nabízí tu totiž naprosto unikátní a jedinečné masáže a rituály, díky kterým se naladíte na absolutní pohodu. Něco takového jinde opravdu nezažijete! 

Na Augustiniánském domě se mi mimo úchvatné prostředí a perfektní služby líbí také to, jak tu mají naprosto všechno do detailu promyšlené, doslova vyladěné. Svým hostům tu chtějí nabídnout ve všech ohledech absolutní maximum – a dokonce i něco navíc. ;) Pocítíte to zde na každém kroku – například co se jídel týká, nejen, že skvěle chutnají, ale na talíři vypadají jako úplná umělecká díla. :)

Co ovšem stojí za pozornost, co jsem nastínila už v úvodu, jsou jedinečné masáže a také, speciální rituály, díky kterým se zrelaxujete, uvolníte a naladíte se na vlnu pohody.

Masáží tu mají v nabídce celou řadu a také, připravují vždy nějaké speciální masáže, procedury, které se vážou k aktuální ročnímu období. V zimě, na podzim, oceníte víc hřejivé procedury, na jaře zase detoxikační, osvěžující, revitalizační… Vybírat je z čeho.

Během léta si tu můžete užít detoxikační procedury, letní relaxační masáž, letní rituál, za pozornost stojí i speciální masáže, které vymysleli a vytvořili pro své hosty jenom zde. Pokud ovšem máte rádi tradiční masáže, i takové tu nabízí. Mimochodem, celou nabídku masáží a procedur si můžete prohlédnout ZDE.

Pro letní období určitě doporučuji vyzkoušet Letní Augustiniánský rituál – který je vytvořený přesně pro letní potřeby pokožky, těla – je to hydratační, relaxační péče, kterou si moc užijete. :) Skvělá je i Letní masáž, s využitím letních, příjemných vůní.

Naprosto jedinečná je i Terapeutická orientální masáž – tato procedura spojuje moudrost přírodní medicíny a to nejlepší z orientálních masážních technik – tradiční thajské masáže Nuad Boran, čínské tlakové masáže Tuina a japonského ošetření Shiatsu. Masáž je vždy přizpůsobena individuálním potřebám těla a podporuje sezónní vlivy – každý měsíc zaměřujeme pozornost na jiný orgán. Tyto speciální terapie tu probíhají výhradně pod vedením místního wellness guru Rostislava Nyče.

Věřte, že tyto procedury, masáže, rituály, vám přinesou naprosto dokonalý požitek, uvolnění a pohodu. Vyzkoušela jsem a můžu jen doporučit!

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE / web / eshop