Mámou v Brně: Tip pro dětské nožičky!

Milé maminky (ale i Vy, starostliví tatíkové:). Mám pro Vás další díl mé rubriky „Mámou v Brně“ – a moje „maminkovské tipy a postřehy:) Dnes bych Vám chtěla poradit, kam pro kvalitní, krásné a cenově dostupné dětské botičky!

Víte, co se dětské módy obecně týká, upřímně – nijak moc ji neprožívám. Samozřejmě, chci, aby moji kluci chodili hezky, barevně a vesele oblečení, aby jejich věci byly „funkční“, ale jak mi asi dáte za pravdu, příliš řešit dětský šatník, nakupovat drahou, značkovou módu a ve velkém, je zcela na rovinu, tak trochu „vyhazování peněz“.

Hlavně co se kluků týká, těm je často víceméně jedno, co mají na sobě, hlavně když je na tričku jejich oblíbený obrázek:) U holčiček je to už možná složitější, jsou parádivky:) Ale stejně, nakupovat drahé věci mi v jejich případě přijde stejně nesmyslné. Děti ze všeho brzy vyrostou a navíc, oblečení často ničí – však si vezměte často děravé tepláčky:) Zkrátka, oblečení je pro děti chvilkovou záležitostí…

Co bychom ovšem rozhodně neměli brát na lehkou váhu, jsou botičky pro děti. Jejich nožička totiž neustále roste a správně se vyvíjí – na čemž mají nemalý podíl také botičky. Je tedy nesmírně důležité dbát na to, aby botky měly správně tvarovanou stélku a aby dítěti dobře seděly.

Do botiček se tedy vyplatí investovat, protože jsou důležité pro zdravý vývoj dětské nožičky. Rozhodně tedy nedoporučuji kupovat dětské boty někde na tržnici, kde jim zvoleným typem můžete dokonce i ublížit.

A kde nakupuji botičky pro kluky já? Opravdu skvělá je nabídka bot v obchodě PRIMIGI, který jsem Vám nedávno na blogu představila (více ZDE). Kromě krásné a cenově dostupné módy pro děti všech věkových kategorií tu najdete širokou nabídku také botiček, už od batolecího věku, až do velikosti 40.

Photo 19.03.16 14 15 31

Photo 19.03.16 14 14 04

Photo 19.03.16 14 13 44

Photo 19.03.16 14 16 44

Zásadní informací pak také je, že botičky PRIMIGI mají zdravotní atestaci, tzv. žirafku.
Můžete mít tedy naprostou jistotu, že boty PRIMIGI podporují správný růst a vývoj dětské nožičky.

Photo 19.03.16 14 17 01

Photo 19.03.16 14 16 51

Společnost PRIMIGI navrhuje a vyrábí nejvhodnější obuv pro každou vývojovou fázi nožiček vašich dětí už 40. let. Italský vkus pro detaily, kvalita materiálů a nepřetržitý technologický výzkum patří k charakteristikám, které činí design a systém PRIMIGI nezaměnitelným již od prvního doteku.

Photo 19.03.16 14 15 14

Photo 19.03.16 14 14 24

A proč tedy patří botičky PRIMIGI k těm nejlepším ?

Všechny botičky PRIMIGI mají povrchovou úpravu zcela bez obsahu chromu tkz. „Chromo VI free“ tzn. znamená, že neobsahují „šestimocný chrom“ (což je nebezpečná látka pro zdraví). Dále je také velice důležité, že žádné kovové části obuvi neobsahují nikl. Všechny botičky mají vyjímatelnou vložku (stélku), což umožňuje její praní a udržování hygieny uvnitř obuvi.

PRIMIGI botičky mají zabudovaný zadní tlumící systém, to znamená, že v místě paty je uvnitř boty vytvořena „vzduchová komora“, která tlumí běžné mikronárazy provázející chůzi. Velmi důležitá a maminkami požadovaná je také ohebná podrážka. Tuto ohebnost zaručují přesné zářezy příčných kanálů do podrážky, čímž dochází k podstatnému snížení její tloušťky a dále použití velmi jemných materiálů pro mezipodrážku v místě ohybu. Mimořádně důležitý je také ergonomický tvar botičky. Ten je promyšlený a pečlivě vypočítaný, tak aby botičky nechávaly nožce potřebný prostor pro bezpečný pohyb bez omezení. Výběrem nevhodné úzké obuvi, zakládáte dětem na pozdější deformace prstů, kterých už se pak v dospělosti nezbaví. PRIMIGI botičky kladou také důraz na lehkost, takže jsou vyráběny z moderních superlehkých materiálů.

A jako novinku, bych vám ráda představila nejnovější systém PRIMIGI tkz. GORE-TEX SURROUND. Tato nejnovější technologie vznikla na základě potřeby udržet nožičky ve stále suchém a svěžím stavu. Díky otevřené struktuře podešve je botička celá nepromokavá a zároveň prodyšná. Přijďte si do prodejny PRIMIGI Store v Olympii tyto botičky prohlédnout a sami uvidíte, že je to naprostá bomba v obouvání vašich miláčků.

Navíc – kolekce je opravdu krásná! Kromě toho, že jsou botičky zdravotně nezávadné, jsou také moc hezké – a to jak pro holčičky, kdy nechybí krásné zdobení a aplikace…

Photo 19.03.16 14 17 30

Photo 19.03.16 14 14 15

Photo 19.03.16 14 17 34

…tak pro chlapečky, které zase zaujmou super potisky:

Photo 19.03.16 14 17 21

Photo 19.03.16 14 16 01

Photo 19.03.16 14 15 41

V tuto chvíli jsou už v PRIMIGI Store k dostání i letní modely otevřených botiček!

Photo 19.03.16 14 15 05

Photo 19.03.16 14 15 51

Photo 19.03.16 14 16 57

Pokud vás to bude zajímat, tak si můžeme v dalším blogu třeba napsat něco o tom, kdy je vhodná doba pořídit dětem první botičky, na co byste měli klást důraz, jak by měly vypadat a co by měly splňovat, nebo poradíme, jak správně vybrat velikost botiček. Také letos PRIMIGI slaví kulatiny, takže pokud budete slavit i Vy a zapojíte se do naší plánované soutěže, můžete se těšit na krásné dárky!!!!

Prohlédněte si další modely botiček Primigi z aktuální kolekce také ve fotogalerii.

Obchod Primigi najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/web/eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/facebook