Mámou v Brně: kam pro dětské oblečení?

Jak už určitě dobře víte, jsem mámou dvou malých kluků. A tak se kolem mě „točí“ samozřejmě také všechny ty maminkovské radosti, starosti a povinnosti:) A protože se snažím být ve všech ohledech dobrou mámou, není mi určitě lhostejné, co moje děti jedí, kde a jak vyrůstají a také, jako milovnice hezkých věcí a módy – chci, aby moji kluci chodili i hezky oblékaní.

Pokud už máte děti, asi to sami dobře znáte – chcete, aby zkrátka pořád vypadaly „jako ze škatulky“:) I pro mě je důležité, aby moje děti chodily hezky oblečené, ovšem, stejně, asi jako většina z Vás, zase nechci do jejich šatníků investovat velké peníze, protože pro děti je oblečení vyloženě chvilkovou záležitostí. Děti rychle rostou a tak jsou jim věci častokrát jen jednu sezónu.

Co je pro mě ovšem velmi důležité je kvalita. Jednak chci, aby dětem oblečení /alespoň tu jednu sezónu/ vydrželo – my maminky kluků moc dobře známe věčně děravé kalhoty, že?:) A pak je pro mě podstatný materiál a zpracování. Moji oba synové jsou alergici, mají atopický exém a rozhodně bych jim nekoupila oblečení třeba někde na tržnici…

Ovšem, najít hezké a cenově dostupné dětské oblečení někdy není jen tak. Já jsem ovšem nedávno v Olympii objevila nový obchod, který nabízí moc hezkou, kvalitní a navíc cenově dostupnou dětskou módu – PRIMIGI STORE.

021

Italská značka PRIMIGI nabízí krásné dětské oblečení pro děti už od novorozeneckého věku až do cca 14ti let. PRIMIGI představuje ve svých kolekcích sportovní a volnočasovou módu pro kluky i holčičky, vybrat tu můžete opravdu krásné kousky pro jakékoliv příležitosti – včetně pohodlných tepláčků a celých souprav, které děti (alespoň z mé vlastní zkušenosti) využijí vůbec asi nejvíc.
Značka PRIMIGI má ještě “podznačku” PRIMIGINO – jedná se o dětské oblečení do 0 do 12 měsíců, toto oblečení podléhá nejvyšším požadavkům na jakost a kvalitu použitých materiálů a je vhodné i pro alergiky.

009

Maminky, co je rozhodně hodně důležité o této značce vědět – PRIMIGI nabízí také úžasné botičky, opět pro děti všech věkových kategorií. Zásadní informací pak také je, že botičky PRIMIGI mají zdravotní atestaci, tzv. žirafku.

Můžete mít tedy naprostou jistotu, že boty PRIMIGI podporují správný růst a vývoj dětské nožičky. A právě botičky bychom měli dětem vybírat opravdu jen ty kvalitní, protože v totmo případě se jedná o přímý vliv na jejich zdraví.

PRIMIGI patří k celosvětově uznávaným výrobcům botiček a už 40 let se věnuje vývoji a výzkumu dětských nožiček, klade také důraz hlavně na zdravý vývoj a zdravou chůzi.

010

V PRIMIGI STORE v brněnské Olympii teď navíc nakoupíte krásné věci z minulé kolekce ve slevách. Na výběr už tu také jsou novinky z kolekce jaro/léto 2016 – určitě Vám brzy přinesu fotoreport na FB Cool Brno Blog:)

012

Zkrátka, v obchodě PRIMIGI můžete svoji ratolest obléct kompletně, od hlavy až k patě. Kvalitně, za rozumnou cenu a hlavně, stylově:) A to přece my mámy, chceme, ne?:)

Obchod PRIMIGI STORE, nabízející italskou dětskou značku PRIMGI, najdete v brněnské Olympii, nakupovat můžete také přes eshop.

014

Aktuální kolekci – katalog – si můžete prohlédnout ZDE.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/web/eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/facebook