Make-up inspirace: líčení s produkty Barry M!

Mám pro vás další inspiraci, jak si vytvořit perfektní make-up, v několika jednoduchých krocích! Líčení a vše kolem mě nesmírně baví, ráda zkouším i nové produkty z řady dekorativní kosmetiky. A své postřehy v tomto směru pak předávám i vám! V ohledu kosmetických přípravků už mám poměrně přehled, a to i díky mnoha recenzím, které jsem už napsala. Dnes vám doporučím několik novinek i populárních stálic od mé oblíbené značky Barry M. S touto kosmetikou pracuji často, vyhovuje mi vysoká pigmentace produktů, perfektní textury i široká škála barev – zejména u paletek s očními stíny. Čtěte dál a mrkněte i na mé sociální sítě, Facebook CoolBrnoBlog a Instagram @misasalacova, opět mám pro vás i video tutoriál s líčením!

Troufám si tvrdit, že mám už ve směru produktů dekorativní i pěstící kosmetiky poměrně přehled, za mnoho let, co píšu tento blog, jsem vyzkoušela už nespočet přípravků od celé řady značek.
Ráda vám pak i mnohé věci doporučím, i já sama jsem objevila takové, které dodnes ráda používám a vyhovují mi.

Jednou ze značek, které jsem si velmi oblíbila, je bezesporu i britský label Barry M. Oceňuji, že všechny produkty jsou čistě veganské a samozřejmě i netestované na zvířatech.

Mimo to, skvělá je vysoká pigmentace, široká škála nabízených odstínů – u rtěnek, nebo očních stínů. Miluji i jejich bronzery, konturovací pudry, nebo tvářenky, výborně se s nimi pracuje.

Tentokrát jsem na svoje líčení využila pouze produkty Barry M – představím vám své oblíbence, ale i několik zajímavých novinek!

Poprvé jsem otestovala také make-up od této značky, konkrétně Barry M Fresh Face.

Make-up má jemnou, krémovou, ovšem nemastnou texturu, dobře se roztírá a má dostatečné krytí. Za mě velmi povedený!

Z řady Barry M Fresh Face jsem nově testovala i jejich tekutý korektor. Ideální na drobné nedokonalosti, nebo tmavé kruhy pod očima. Jen pozor – pod oči použít opravdu minimální množství, tekuté korektory mají tendenci ulpívat v drobných vráskách pod očima.

Během líčení používám také fixační pudr, ideálně sypký a transparentní. Doporučuji Barry M Ready Set Smooth.

Tak a ke zmiňovaným novinkám!

Nadchla mě konturovací paletka Barry M Chisel Cheeks – kombinuje dva odstíny i dvě textury, krémovou, nebo pudrovou. Na konturování tváří jsem zvyklá pracovat s pudrovým konturovačem, na menší plochy, třeba boční části nosu je super naopak ten krémový. Mimochodem, s touto paletkou si můžete dle potřeby ztmavit i celkový make-up.

Naprosto boží novinka je opět z řady Barry M Chisel Cheeks, jedná se o krémový rozjasňovač opět se dvěma odstíny. Dámy, ty barvy jsou neskutečné! Dodají pleti zlatavý nádech, můžete aplikovat na obličej, ale třeba i do dekoltu, na ramena…

Tvářenka jsem si oblíbila Barry M Heatwave, používám odstín Coastal. Využívám ji i coby oční stíny!

Na líčení očí jsem tentokrát použila paletku Barry M Diamond Luxe, obsahuje překrásné odstíny stínů – v neutrálních a zemitých odstínech, které sluší každému typu pleti. Mnohé ze stínů pak můžete využít i coby rozjasňovač!

Oční linky, ty už ke mně asi i nějak patří, líčím si je snad denně. :) Linku jsem vytvořila s tekutými linkami Barry M Eye Define v černé barvě. Krásně se s nimi pracuje, díky malému štětečku si vykreslíte linky dokonale přesné!

Obočí, na tom si dám vždy záležet, pěstěný look přirozeného obočí je opravdu IN! Perfektní obočí vykouzlíte s paletkou Barry M Fill and Shape Brow Kit. Paletka obsahuje dva odstíny pudru na obočí, fixační gel a praktický štěteček na nanášení z jedné strany, z druhé kartáček na rozčesání chloupků.

Řasenku jsem použila Barry M That’s How I Roll, krásně natočí i zahustí řasy.

A rtěnka? Otestovala jsem nyní nově Barry M Multitude Lip and Cheek Pen, jedná se o pero se 4 odstíny rtěnek! Využít můžete i coby multilíčidlo, nejen na rty, ale i na tváře, nebo oči!

S mini rtěnkami se i skvěle pracuje, s hrotem tužky si rty velmi přesně vykreslíte.

Dámy, inspirujte se a vyzkoušejte produkty Barry M, jsou vážně perfektní!

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino a POZOR – nejoblíbenější produkty Barry M jsou nyní k dostání ve všech drogeriích DM! Právě v DMku koupíte i výše uvedenou rtěnku Barry M Multitude Lip and Cheek Pen.