Made Me Happy – únor!

V naší nové rubrice se s Vámi dělíme o naše radosti! Každý měsíc objevujeme spoustu novinek, které jakýmkoliv způsobem obohacují náš život. A protože za ně „dáme ruku do ohně“, chceme je doporučit i Vám!

Náš blog je především o tom, že Vám jeho prostřednictvím chceme doporučovat vše, co se nám líbí, co nás baví a z čeho máme radost. Proto i náš blogový projekt vznikl – abychom se s Vámi dělily o naše postřehy. Je tu tedy nová rubrika „Made Me Happy“ – ve které každá zvlášť píšeme o našich radostech z uplynulých měsíců – tady si můžete přečíst předchodzí díly: MADE ME HAPPY

Tentokrát jsem tu já, Míša a moje úžasné objevy za měsíc únor!:) Tak jdeme na to:

SKOG! SKOG je nový, multifunkční prostor v centru Brna, který je kavárnou, barem, restaurací a víceúčelovým prostorem vhodným i pro pořádání nejrůznějších akcí. SKOG jsem objevila teprve nedávno, ale musím říct, že si mě už při první návštěve zcela získal. Prostor je na první dojem hodně „surový“, nicméně i přesto působí velmi útulným dojmem. Interiér je inspirovaný skandinávským designem – celý prostor je vemi vzdušný, otevřený, prosvětlený, laděný v přírodním duchu. Ochutnáte tady několik druhů úžasné kávy, limonády, čerstvé džusy, ale také homemade dobroty – různé dezerty, sendviče, ale také těstoviny a další skvělá jídla. Přesně takový prostor mi v Brně chyběl a už teď vím, že sem budu moc ráda chodí. Musíte vyzkoušet! Mrkněte na fotky do fotogalerie, jak to ve SKOGu vypadá!:)

SKOG najdete na Dominikánském náměstí 187/5.

Více zde: SKOG/Facebook, SKOG/web

Photo 03.02.15 10 16 05

Naše kaše. Značku Naše kaše jsem objevila v obchodech SKLIZENO, kam chodím ráda nakupovat. Ráda ochutnávám nové věci, navíc, když mají dobré složení – vyhýbám se všem chemickým potravinám, barvivům a konzervantům, pokud možno i mléku. A přesně takové jsou i Naše kaše – neobsahují žádná nesmyslná dochucovadla, ani bílý cukr, nebo mléko. Což mě samozřejmě oslovilo a pár kaší jsem si hned koupila – k otestování. A musím uznat, že chutnají skvěle! Vyberete si z několika druhů – sladkých, ale také slaných – coby pomazánek. Já nejvíc miluji rýži s kokosem! Navíc oceňuji, že za výrobou stojí sympatické duo Jana a David, kteří s celou myšlenkou hotových, zdravých kaší přišli a vytvořili nový podnikatelský záměr. Palec nahoru!:)

Více zde: Naše kaše/Facebook, Naše kaše/web

V Brně koupíte např. v obchodech SKLIZENO.

Photo 05.02.15 7 43 47

Lak na nehty od Dermacolu! Jo tak na laky na nehty jsem vyloženě zatížená:) Upravené ruce jsou totiž mojí prioritou, takže se o své nehtíky pravidelně starám. Ráda ladím lak ke svému oblečení a jsem schopna si lakovat nehty klidně každý den. Dokonce jsem zašla až tak daleko, že přesně vím, kdy si nehty můžu nalakovat, aby mi pěkně dobře zaschnuly:) Uložím vždycky syna po obědě spát, sednu k počítači, nalakuju nehty a pak asi tři hodinky ťukám do klávesnice, při čemž lak perfektně zaschne:) Dobrý, co? Ale ke zmíněnému laku – červená je moje nejoblíbenější barva, tudíž jsem v tomto odstínu zkusila i novinku od Dermacolu – lak 5 Day Stay. Lak se perfektně nanáší – díky dlouhému štětečku, super je i konzistence – tak akorát, lak nestéká a přitom není zase příliš hustý. Zkrátka tak akorát. Po zaschnutí čekejte vysoký lesk, což obzvlášť já ocením:) A lak vydrží pěkný fakt dlouho – už podle názvu – i 5 dnů:) Zkuste taky!

Více zde: Dermacol/Facebook, Dermacol/web

10868146_330834130444222_340917576726327765_n

Masáž Office Therapy v TAWANu! Do centra thajským masáží – TAWANu – chodíme obě s Terezou moc rády, skvěle si tady vždycky odpočineme. Nedávno jsem tu vyzkoušela novinku – masáž Office Therapy, která je určená lidem se sedavým zaměstnáním. Denně trávím u počítače 5 – 6 hodin, v autě sedím taky skoro pořád, takže tato masáž je pro mě opravdu ideální. Zameřuje se na oblast krku, zad a nohou – tedy na ty partie, které sezením opravdu trpí. Pokud Vás tedy často bolí záda – super TIP od nás. Mimochodem – přečtěte si o této masáži víc – ZDE.

V Brně najdete Tawan v hotelu Barceló Palace, na Šilingrově náměstí.

Více zde: Tawan Brno/Facebook, Tawan Brno/web

tawan