Limitovaná edice KAMA & DEERS

Oblíbené šperky s jelínky – DEERS – od Kamily Písaříkové můžete nosit i úplně jinak, než jste byly doposud zvyklé:) Dnes Vám totiž představím limitovanou edici ručně pletených čepic, šál a plédů, které jsou ozdobené právě těmito parohatými krasavci:)

deers_kama_tisk (14)

Spolupráce dvou ryze českých značek KAMA a Deers i letos pokračuje! V nastávající zimní sezóně se můžete těšit na novou limitovanou edici pletených výrobků KAMA doplněných ručně vyráběnými šperky jelínků Deers. Kromě pletených čepic se stříbrnými a zlatými prvky zpestřila KAMA tuto edici o ručně pletené čepice a šály a jemně vzorované plédy, které se díky šperkům Deers nádherně rozzáří.  

deers_kama_tisk (19)

Šperky s jelínky DEERS se těší veliké oblibě. A tak kromě jejich dosavadní podoby klasických šperků – broží, přívesků, náušnic, nebo prstýnků, se jelínci „usadili“ také na pletených doplňcích, kde jim to také moc sluší:)

Mezi novinky z limitované kolekce 2015 patří ručně pletená antracitově šedá čepice s bambulí z měkké vlny, kterou lze zkombinovat se šálou ze stejného materiálu.

deers_kama_tisk (14)

V kolekci KAMA and Deers najdete také krásné plédy. “Spolupráce, která vznikla minulý rok, se ukázala jako úspěšná. Od mnoha zákazníků jsme dostávali krásné reakce, a tak jsme se rozhodli letos nejenom pokračovat, ale rozšířit sortiment o další produkty. To byl počátek zrodu zimních plédů,“ uvádí designérka DEERS Kamila Písaříková.

deers_kama_tisk (16)

Pletené vesty s prodlouženým střihem v temně modré barvě v kombinaci s jemně sivým odstínem a v černé s béžovým tónem, dokreslují jemné vzory vloček. Hřejivé peleríny s copánkovým vzorem jsou k dispozici v antracitově šedé a světle béžové barvě.

deers_kama_tisk (17)

Šperky jelínků, zdobící čepice a plédy, byly vytvořeny ze speciálně vybraných komponentů a materiálů, které najdete pouze v této kolekci. Design se nese v minimalistickém pojetí, který zdůrazňují jemné tvary inspirované zimní krajinou. Čepice a plédy jsou zdobeny broží jelínka, u jedné z variant plédu jsou na výběr i dvě brože spojené jemným řetízkem s korálky.

deers_kama_tisk (15)

Všechny krásné produkty z limitované edice KAMA&DEERS si můžete detailně prohlédnout ve fotogalerii.

Přečtěte si víc o značce DEERS na blogu – ZDE.

 

Oficiální web značky DEERS: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY
DEERS na Facebooku: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / FACEBOOK
DEERS – e-shop: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / ESHOP
Zákaznice zde najdou každý týden nové šperky z kolekcí, úplné novinky a luxusní exkluzivity, které existují pouze v jednom kuse.