Letní slevy v Pepe Jeans!

Mám pro Vás další velký fotoreport, plný úžasné letní módy! Tentokrát Vás „virtuálně zavedu“ do obchodu Pepe Jeans, protože sama mám tuto britskou značku moc ráda. A také – její aktuální, letní kolekce, rozhodně stojí za pozornost… Navíc, jsou tu teď velké slevy a na úplně všechno!

Právě léto je, co se oblékání týká, velice kreativní období, alespoň, já ho tedy takto vnímám. Můžete úžasně kombinovat, barevně ladit, stylovat, vrstvit, zkrátka, je mnohem víc způsobů, jak se hezky obléci, než třeba v zimě, kdy většinovou část našeho outfitu tvoří nudná bunda, nebo kabát… :) Proto, pusťte uzdu své fantazie a v létě to módně pořádně rozjeďte! :) Jak? Inspirací Vám může být právě i můj fotoreport z obchodu Pepe Jeans, kde jsem objevila spoustu božích  kousků, které rozhodně nepostrádají originalitu.

Britský label Pepe Jeans se v oblibě na módní scéně drží už opravdu dlouho – a není se vůbec čemu divit! Oblečení, které Pepe Jeans nabízí, je totiž opravdu zajímavé, stylové, originální a…jiné. Jiné, než běžné konfekční sítě nabízí – a to je právě to, co se mi na této značce tolik líbí.

Značka Pepe Jeans si zkrátka jde svou vlastní cestou, na které je patrný britský vintage look a také, ultramoderní prvky, lehká extravagance, možná i provokativnost… Zkrátka, rozhodně žádná nuda, šeď a uniformita! Takže, pokud hledáte jedinečné a zajímavé kousky, určitě berte nabídku Pepe Jeans v patrnost.

A jaká je tedy ta aktuální, letní kolekce? 
Hravá, vesele barevná, najdete v ní vzory, aplikace, potisky, úžasné střihy, vyloženě ženské kousky – šatičky, sukně,  halenky… Je toho opravdu spoustu!

Jelikož je Pepe Jeans v první řadě denimová značka, jsou to právě džíny a další denimové kousky, které tvoří velkou část každé z kolekcí.

V té současné kromě džínů a džínových bund najdete i krásné kraťásky, sukně, šaty, overaly a další vyloženě letní modely…

Moc se mi líbí i nejrůznější košile, halenky, topy – opět v mnoha stylech provedení, kdy můžete zvolit buď ty v něžném, “boho” looku, nebo ty více “rebelské”…:)

Boží je tu i nabídka plavek!

A nezapomeňte, jsou tu teď velké slevy, tak toho využijte, ať něco hezkého ulovíte… ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek z aktuální kolekce Pepe Jeans ve fotogalerii.

Obchod Pepe Jeans najdete v brněnské Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PEPE JEANS / E-SHOP

ODKAZ: PEPE JEANS BRNO / facebook