Lada & Magická terapie duše

Pokud jste spirituálně smýšlející lidé, zajímáte se o alternativní směry, léčbu…určitě čtěte dál. Možná si vzpomínáte, před časem jsem vám zde představila brněnskou terapeutku Ladu, která vám může v mnoha ohledech pomoci, a to zejména při řešení obtíží psychického charakteru. Ať už se jedná o vztahové problémy, hledání cesty k sobě samému, závislosti různého typu, úzkosti… Lada umí s lidskou duší intenzivně pracovat, dokáže ve vás otevřít odpovědi na mnohé otázky a vám se uleví. A právě o terapiích u Lady vám napíšu víc…

Snad každý z nás se ve svém životě dostane do situací, které mu nejsou příjemné a ze kterých je někdy těžké najít východisko. Mnohé lidí trápí i různá traumata, bloky, zátěže z minulosti, z dětství, ale také vztahové problémy… Tyto nepříjemné, prožité skutečnosti nás mohou negativně ovlivňovat, a to i náš současný život, naše vztahy k blízkým…

Možností, jak dané problémy řešit, odbourat je, definitivně se jich zbavit, je nabízeno v mnoha směrech určitě více. A je na každém člověku, jakou se vydá cestou. 
Já vám chci ovšem v tomto článku představit brněnskou terapeutku Ladu – ta je pro své terapie dokonce velmi žádaná i v rámci celé naší země.

Lada má totiž schopnost nacítit se na daného člověka, dokáže pochopit jeho stav, rozpoložení a umí tak najít i řešení.

I díky tomu, že Lada pochází z léčitelské rodiny, má k různým formám terapií své předpoklady i nadání. Zásadní ovšem je, že Lada v žádném případě nevylučuje lékařskou péči, sama bere své terapie coby podporující pro lékařsky stanovené diagnózy.

Lada se specializuje na terapie, kdy řeší mnohé obtíže svých klientů. Ať už se jedná o narušenou psychickou stránku, traumata, bloky, ale i vztahové problémy – právě vztahy, ať už na partnerské, nebo jiné mezilidské bázi, jsou jedním z hlavních zaměření terapií.

Mimo to, se Lada věnuje i řešení problémů v práci, sebelásce a dalším tématům, jako jsou životní poslání, nebo vědomé prožívání života.

S klienty vždy pracuje samozřejmě na zcela diskrétní úrovni. Cílem je, aby byl člověk schopen najít řešení svého problému, aby se netrápil a naopak nalezl zpět radost z běžného života.

Lada pracuje s numerologií, což je vždy i začátkem každé terapie, dále i s živlovými energiemi a zároveň i s posvátnou dračí energií.
Každému z klientů ovšem nastaví takovou terapii, která je ideální pro řešení právě jeho problému.

Přikládám i pozitivní hodnocení jednoho z Ladiných klientů.

Pokud vás můj článek oslovil a myslíte, že by právě vám Lada mohla pomoci – můžete si terapii přímo rezervovat na stránkách www.magicke.cz.

ODKAZ: MAGICKE.CZ / web
ODKAZ: LADA – MAGICKÁ TERAPIE TVOJÍ DUŠE / skupina na Facebooku