Kosmetika PURITY VISION – novinky a moje NEJ

O produktech české značky Purity Vision jsem vám na svém blogu už několikrát psala. Mám tuto značku upřímně moc ráda, její produkty jsou opravdu kvalitní, mají skvělé složení a mnohé z nich i velice všestranné využití. Já se se značkou Purity Vision seznámila hlavně díky jejich úžasným kokosovým olejům – věřím, že je budete určitě také znát. Právě ty jsou božské jak pro péči o tělo, vlasy, pleť obličeje, ale hodí se i na vaření, nebo pečení… Ve své následující recenzi vám chci ovšem představit několik zajímavých novinek pro péči o pokožku obličeje a rty. Věřím, že by vás mohly oslovit… ;)

Značka Purity Vision je mi svou nabídkou opravdu blízká. Zatím to, co jsem od nich měla možnost vyzkoušet, mi vždy vyhovovalo. Všechny jejich produkty krásně voní, mají výborné složení. A sympatický mimo to je mi i fakt, že se jedná o českou firmu – ráda vždy podpořím právě české značky, které si to zaslouží.

Produkty Purity Vision nejsou testované na zvířatech, jsou balené do skla a znovupoužitelných obalů a mají skvělé složené – bez konzervantů, chemie, barviv – díky svému naprosto čistému složení se dokonce dají i jíst! :) To platí samozřejmě zejména pro výše zmiňované kokosové oleje. Těch má značka Purity Vision v nabídce už několik druhů. A rozhodně vyzkoušejte i jejich tělová másla! Doporučuji levandulové, vanilkové, nebo s arganovým olejem – to je mimochodem super i pro pokožku dětí, používám na své dva syny s atopickým ekzémem, kterým toto máslo pokožku krásně zklidní. Toto máslo se mi osvědčilo dokonce i pro péči o pokožku mého psa – bezrstého naháče, který potřebuje hypoalergenní péči.

Ještě ke kokosovým olejům – naprosto top je jejich Kokosový olej Extra Virgin, který je 100% RAW. Tento olej vzniká odstřeďováním BIO kokosového mléka, není nijak zahřívaný, nebo lisovaný. Má dokonalou chuť i vůni, opravdu intenzivní a čistou.

Za mě je rozhodně tím nejlepším kokosovým olejem na našem trhu, rozhodně zkuste!

Nyní ke slibovaným novinkám. :)
Novinkou z loňského podzimu je BIO Růžový pleťový olej. Jedná se o směs několika vysoce kvaltních pleťových olejů – Raw BIO opunciový olej, Raw BIO arganový olej, Raw BIO Kalahari a Marulový olej. Navíc je do směsi těchto olejů přidaný i koenzym Q10, který má silné antioxidační schopnosti. Olej je vyroben metodou postupného macerování, kdy byla poupátka růže damašské na několik týdnů naložena do směsi výše uvedených olejů. Několik poupátek je i ve vaší skleničce s olejem. :)

A využití tohoto oleje? Opět velmi všestranné! Olej je skvělý na obličej, jak pro denní, tak i noční péči. Můžete jej použít také pro péči o pokožku celého těla, ale skvělý je i na masáže, nebo do koupele.

Další novinkou je pak BIO Růžový olej na rty. Stejně, jako výše uvedený olej, obsahuje i tento na rty macerát z růže damašské, dále pak arganový olej a koenzym Q10. Rty intenzivně hydratuje, vytváří na nich vrstvu, která rty vyživuje, chrání je před popraskání.

Ocenila jsem, že i když se jedná o olej, tak produkt není přehnaně mastný, na rtech nelepí. Naopak dodá rtům krásně jemný a hebký pocit, a to po dlouhou dobu. Olej zabraňuje také vysoušení a praskání rtů, je ideální na aktuální zimní období.

Moje nejoblíbenější novinka je ovšem tento BIO Levandulový olej na rty. Levanduli miluji ve všech formách a kdekoliv, zejména pro její nádhernou a uklidňující vůni. A stejně takto dokonale voní i tento olej na rty.

Obsahuje macerát levandule a arganový olej, rty zvláčňuje, vyživuje a regeneruje je.

Produkty koupíte na eshopu Purity Vision, viz odkaz níže.

ODKAZ: PURITY VISION / web, eshop
ODKAZ: PURITY VISION / facebook
ODKAZ: PURITY VISION / instagram

ODKAZ: ORGANIC TIME / web