Kosmetika: otestováno – nová řada Pigmentbio od Biodermy!

Dermokosmetická značka BIODERMA nedávno představila novou řadu „Pigmentbio“ a v rámci té několik zajímavých produtků, jejichž cílem je eliminace a zesvětlení pigmentových skvrn, které jsou velkým problémem nejedné ženy. Já měla možnost 4 produkty právě z této řady vyzkoušet – a dnes vám první dva více představím ve své recenzi. ;)

Pigmentové skvrny jsou v ohledu problémů souvisejících s pokožkou skutečným „oříškem“ – pokud se totiž vytvoří, je obvykle poměrně obtížné se jich zbavit, v čemž mi dá mnoho z vás jistě za pravdu.

Pigmentové skvrny se vytváří především ze sluníčka, pokud si pokožku nedostatečně chráníme, ovšem vznikají i věkem, vlivem okolního prostředí…zkrátka, postupem času se pigmentové skvrny začínají objevovat a jejich viditelnost rozhodně není důvodem k radosti – naopak, právě pigmentové skvrny jsou bohužel často jedním z ukazatelů postupujícího věku.

Sama již nějaké pigmentové skvrny v obličeji mám – a co vám budu povídat, opravdu mi vadí. Dají se sice zatím zakrýt make upem, ale i tak…byla bych radši, když by nebyly vůbec.

I proto jsem ráda přijala nabídku vyzkoušet nové produkty z řady Pigmentbio od Biodermy. Biodermu mám obecně ráda a celou řadu jejích přípravků používám. Takže věřím, že se právě i tato nová řada osvědčí.

Vyzkoušela jsem z řady Pigmentbio celkem 4 produkty – první dva vám představím ve své dnešní recenzi a další dva zase někdy příště. :)

PIGMENTBIO H2O
Bioderma má všechny micelární vody skvělé a byla jsem moc zvědavá i na tuto novinku. Jedná se tedy o micelární vodu určenou pro zesvětlení pokožky. Je ideální právě pokud již máte pigmentové skvrny, ovšem tato micelární voda jim také předchází.

Tato micelární voda je vhodná i pro citlivou pleť, super je, že není parfemovaná – mně se osvědčila i pro odličování očních partií /oči mám velice citlivé.

Celkově tato micelární voda pokožku rozjasňuje a dodává jí svěží vzhled.

PIGMENTBIO C-CONCENTRATE
Jedná se o čistý vitamin C, který efektivně působí na již existující pigmentové skvrny. Zároveň tento produkt obsahuje kyseliny AHA a BHA, které zajišťují peelingový efekt. Dále obsažený vitamín PP intenzivně pokožku hydratuje, aby nedocházelo k jejímu olupování.

Super je, že tento koncetrát pokožce poskytuje až osmi hodinovou hyrataci. Má lehounkou, fluidní texturu, velice rychle se absorbuje. Přípravek již je lehounce parfémovaný, ovšem vůně je příjemná.

Studie v případě tohoto produkty slibují až o 41% zredukovanou intenzitu a velikost pigmentových skvrn!

Já sama účinek ještě tolik nedokážu popsat – produkty testuji nyní cca 14 dnů, což je příliš krátká doba – ovšem, v účinnost doufám a věřím v ní! Pigmentové skvrny zkrátka musí pryč! :)

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook