Kosmetika: otestováno – letní novinky od Vichy!

Je tu léto, doba opalování a tak se i mé kosmetické recenze poslední dobou týkají hlavně produktů, které vás ochrání před škodlivými vlivy slunečního záření. Kosmetické značky každý rok přichází se zajímavými novinkami – dnes už není nutné používat „jen obyčejný krém“ s SPF faktorem. Dnes vám představím tři zajímavé přípravky od značky Vichy. Nejen, že chrání před sluníčkem, ale také eliminují vznik pigmentových skvrn, tónují pleť, nebo díky betakarotenu zvýrazňují opálení. Navíc – na tyto super produkty právě probíhá v Lékárně Na Kobližné sleva, a to 150,- na každé balení!

Zastávám názor, že sluníčku není dobré se úplně vyhýbat, ale při přímém vystavování slunečním paprskům, při opalování, bychom se měli rozhodně chránit vhodným produktem. Dřív to byly hlavně hutné, bílé krémy, které sice možná před sluníčkem ochránily, ale zároveň špinily pokožku, oblečení, štípaly do očí, na obličeji byly vyloženě hutné…

Dnes je tomu jinak, na trhu je celá řada vychytávek, které vám poskytnou nejen ochranu před slunečními paprsky, ale zároveň bude jejich používání maximálně komfortní. A nejen to – mnohé takové produkty nabízí i další, přidané účinky. Třeba jako ty od značky Vichy – dnes vám chci představit tři novinky, které rozhodně stojí za pozornost!

Vichy Idéal Soleil Solar Protective Water – Ochranný sprej s betakarotem, SPF 30
Tak tento produkt jsem si okamžitě zamilovala! Sama právě nemám ráda hutné krémy na opalování, volím vždy raději fluidní přípravky, pěny, mlhy… V tomto případě se jedná o Ochranný sprej s betakarotenem s ochranným faktore SPF 30.

Naprosto unikátní je na tomto produktu fluidní textura – jedná se v podstatě o „vodu“. Není absolutně mastná, nelepí, je čirá, na pokožce neznatelná. Po nanesení (nastříkání) se okamžitě absorbuje, vůbec ji nevnímáte. Vůně je znatelná, příjemná, lehká.  Nezanechává žádné zabarvení, nebo stopy.

Další výhodou, kromě fluidní textury a ochranného faktoru SPF 30, je obsažený betakaroten, který podporuje přirozené tmavnutí pokožky, zvýrazní tedy opálení.

Sprej je vhodný i pro citlivou pokožku. Za mě absolutně skvělá věc!

Vichy Idéal Soleil Anti Age SPF 50 – Anti-age krém s ochranným faktorem SPF 50
Krém určený na obličej, obsahuje velmi vysoký ochranný faktor – SPF 50. Poskytuje pleti tedy ochranu před škodlivými vlivy slunečního záření a navíc, díky výtažku z fermentovaného zeleného čaje a vysokému obsahu vitamínu C má anti-age účinky.

Jedná se texturou o krémovou konzistenci, ovšem ne příliš mastnou, je tedy naprosto ideální na obličej. Na obličeji je po nanesení evidentní matný finish. Krém je také hypoalergenní, neucpává póry, celkově je na pokožce velice komfortní.

Vůně je opět lehká, příjemná.

Vichy Idéal Soleil SPF 50 Anti Dark Spots – Krém proti tmavým skvrnám SPF 50+
Další skvělá vychytávka! Krém, který poskytuje pleti velmi vysokou ochranu, navíc je tónovaný a co mě hlavně zaujalo, koriguje pigmentové skvrny a zabraňuje vzniku nových.

Pigmentové skvrny v obličeji trápí i mě – jejich vznik souvisí právě často i se sluněním. Proto je rozhodně dobré obličej proti sluníčku chránit – a když je navíc krém přímo cílený na eliminaci vzniku skvrn, tím lépe!

Tento krém je opět lehounký, víceméně fluidní, na pokožce téměř neznatelný. Díky tónování pleť dokonale barevně sjednotí. Vytváří matný efekt, což je na obličeji také žádoucí. Vůně je lehounká, řekla bych, že stejná jako u výše uvedeného krému.

V Lékárně Na Kobližné navíc na tyto skvělé produkty probíhá slevová akce, a to 150,- na každé balení, využijte toho, vyplatí se! ;)

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook