Autorská řada MIA MIA v butiku ALLORA

Venku nádherné, letní počasí – a konečně je ideální doba vynést všechny ty úžasné šatičky a sukýnky, které nám dlouho, přes zimu, ležely ve skříni. Taky z toho máte radost? Já rozhodně ANO! A pokud si nějaké nové šaty chcete koupit, mám pro vás dnes velkou inspiraci! V butiku ALLORA na Dvořákové je totiž nová, nádherné kolekce autorské řady MIA MIA – a co je velkou výhodou, tyto kousky si můžete nechat ušít na míru – vyberete si barvy, detaily… Mrkněte na moji reportáž! ;)

Pokud butik ALLORA na Dvořákové v Brně už znáte, jistě víte, že kromě kousků od italských značek tu je k dostání také kolekce autorské řady MIA MIA – tyto věci navrhuje sama přímo majitelka butiku, paní Mirka Kubik. A musím sama uznat, jsou to opravdu nádherné modely, nesmírně ženské, stylové a hlavně, naprosto nositelné…

Do modelů značky MIA MIA jsem se zamilovala i já, a to doslova na první pohled. Také mi už pár věcí od této značky visí doma ve skříni a musím říct, nosím je moc ráda. :)

Naprosto nejkrásnější od MIA MIA jsou právě šaty! Mirka Kubik v rámci každé kolekce vždy vytvoří a navrhne několik zajímavých střihů – všechny kousky jsou charakteristické jednoduchým designem a moc příjemnými materiály.

Velkou výhodou autorské řady MIA je, že se vše šije na zakázku, tedy, dle přání konkrétního klienta. Vy si vyberete střih šatů, látku, detaily – třeba to, zda budou mít daný model kapsy, nebo ne…

Daný model se pak nechá ušít přesně na vás – můžete si tak být jisté, že vám dokonale sedne.

Na vaší volbě je také barva materiálu, délka…zkrátka, vznikne jedinečný kousek, který vám padne doslova jako ulitý. :)

Šaty se šijí převažně z bavlny, viskózy, lnu nebo tencelu a materiály se dováží z Itálie, protože tak krásné a kvalitní látky se u nás dají těžko sehnat.

Aktuálně jsou v rámci řady MIA MIA v nabídce krásné šatičky – ty užijete rozhodně po celé léto, na dovolené, ale i na každodenní užití. Materiály jsou opravdu skvělé, moc příjemné, můžu sama potvrdit. :)

Kolekce MIA MIA zahrnuje i další zajímavé kousky, sukýnky, topy…

Dámy, pokud sháníte jedinečné a originální modely, které vás budou perfektně sedět, rozhodně zkuste zajít do butiku Allora. Věřím, že si určitě vyberete.
P.S. Ceny modelů MIA MIA jsou velice příznivé. ;)

Spoustu krásných outfitů z butiku Allora si prohlédněte v článku a také, ve fotogalerii pod ním.

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook