Kosmetika: otestováno

Moje další kosmetická recenze a produkty, které jsem otestovala „na vlastní kůži“! Jaké jsou moje postřehy, dojmy a objevy? Čtěte dál a dozvíte se…:)

Opět Vám představím celkem sedm zajímavých kosmetických příravků, které jsem měla možnost vyzkoušet – a o své názory se s Vámi ráda podělím:) Třeba Vás některý z těchto produktů zaujme, jedná se totiž v mnoha případech o velmi jedinečné a specifické věci, které jsou účinné a řeší různé problémy… Jdeme na to!

Photo 18.02.16 20 05 27

VLASOVÁ PÉČE KÉRASTASE ELIXIR ULTIME

Co se vlasových péčí obecně týká, jsem v tomto ohledu poměrně opatrná. Mám totiž opravdu hodně jemné vlasy a právě nevhodně zvolená péče akorát často způsobuje to, že se mi vlasy brzy hodně mastí. Bez péče se ale také neobejdu, protože tím, že mám vlnité vlasy, se celkově špatně rozčesávají. Vyzkoušela jsem ale péči Kérastase z řady Elixir Ultime – a jsem opravdu moc spokojená.

Photo 18.02.16 20 06 39

Tuto vlasovou péči jsem si objednala spolu s šamponem z eshopu Parádivka.cz, kde se specializují právě na kosmetiku značky Kérastase – je tu opravdu velký výběr, a to jak šamponů a péče, tak stylingových přípravků. Právě řada Elixir Ultime nabízí produkty obsahující kombinaci vzácných olejů, které jsou vhodné pro všechny typy vlasů. Vlasy jsou díky unikátnímu složení těchto produktů hloubkově vyživené, krásně lesklé a zdravé.

Photo 18.02.16 20 06 54

Tato jemné péče (kondicionér) je skvělým doplněním k šamponu Elixir Ultime, který jsem Vám představila v mé předchozí kosmetické recenzi (více ZDE).

Co mě upoutalo vůbec okamžitě, při prvním použití, byla naprosto dokonalá vůně – stejná, jako v případě tohoto šamponu. Opravdu přímo božská:)
Péče je velmi lehká, má příjemnou, krémovou konzistenci a snadno se vtírá do vlasů. Používá se po umytí šamponem, nechává se cca 1 – 2 minuty působit, poté se oplachuje.

A jak vypadají vlasy? Fakt nádherně – v první řadě, jsou dokonale lesklé, velmi hebké a příjemné na dotek. A provoněné!:) Péče vlasy evidentně nijak nezatěžuje, rozhodně nezpůsobuje to, že by se vlasy brzy mastily. Skvělá volba i pro vlnité vlasy – jako mám já. Doporučuji!

ODKAZ: PARÁDIVKA/web, facebook

 

ORIFLAME NATURE SECRETS, EXFOLIAČNÍ SPRCHOVÝ GEL

Můžu Vám říct, že do této věcičky jsem se zamilovala už od pohledu – je totiž doslova „k nakousnutí“:) Vypadá totiž jako malinový sirup, sorbet, nebo něco moooc dobrého.:) A přesně tyto lákavě vypadající a vonící produkty k péči o tělo vyloženě zbožňuji!

Photo 18.02.16 20 11 44

Peelingový gel s mátou a malinami od švédské značky Oriflame je opravdu vynikající. Nejen, že skvěle vypadá a voní, ale obsahuje i velmi jemné abrazivní částečky, které při sprchování odstraňují odumřelé částečky kůže. Má tedy peelingový efekt – Vaši pokožku velmi jemně a dokonale vyčistí a provoní.

Photo 18.02.16 20 12 05

Navíc, z této úžasné malinovo-mátové řady od Oriflame si můžete ještě navíc pořídit krém na ruce a kuličkový aniperspirant:) Máta a malina – myslím, že naprosto perfektní kombinace!

Produkty Oriflame můžete koupit přímo na webových stránkách Oriflame, po registraci.

ODKAZ: ORIFLAME/web, facebook

 

ROSTLINNÝ TĚLOVÝ PEELING, YVES ROCHER

Peelingový efekt má i tento tělový scrub od značky Yves Rocher – je určený opět pro použití ve sprše, jeho cílem je odstranit odumřelé částečky kůže a nečistoty a také celkové barevné sjednocení odstínu kůže.

Photo 18.02.16 20 11 08

Jedná se o čirý gel, který v sobě obsahuje velmi jemné, čistě rostlinné abrazivní částečky – pudr z meruněk. Navíc, více než 92% složení tohoto produktu je čistě rostlinného původu – jak je tomu ostatně u mnoha dalších přípravků značky Yves Rocher.

Photo 18.02.16 20 11 18

Gel velmi příjemně, meruňkově voní, pokožku po použití evidentně zjemňuje – na dotek je pak opravdu hezky vláčná, pružná. Stačí používat cca 1-2 týdně pro docílení požadovaného efektu hezky hladké pokožky.

Produkty značky Yves Rocher koupíte v Brně v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: YVES ROCHER/web, facebook

 

HEDVÁBNÝ KRÉM NA RUCE, MARIA GALLAND

Bez dobrého krému na ruce se v poslední době už opravdu neobejdu… Bohužel, právě i na rukou je celkem hodně vidět „zub času“ – objevují se vrásky, skvrnky a navíc, moje ruce jsou poměrně neustále vysušené. A o to horší je to teď, v zimě, kdy se samozřejmě negativně projevuje i počasí, suchý vzduch doma, přechody teplot… Tekže, krém na ruce mám neustále při sobě a mažu a mažu….:)

Photo 18.02.16 20 14 46

Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet Hedvábný krém na ruce od značky Maria Galland, který mi doporučila paní kosmetička ze salonu SlimFOX, kde právě s tímto vynikajícím francouzským kosmetickým labelem pracují. Maria Galland je opravdu luxusní a jedinečná kosmetika – nabízí produkty vysoké kvality a hlavně, vysoké účinnosti.

Photo 18.02.16 20 15 02

Tento krém je přesně určený na ty problémy, které pokožku rukou nejčastěji trápí – navrací kůži pružnost, jemnost, dodává jí hydrataci a  potřebnou výživu. Navíc – pomáhá zeslabovat pigmentové skvrny, které – jak jsem uvedla – se právě na pokožce rukou velmi často objevují.

Krém má velmi jemnou, příjemnou vůni, textura je krémová, konzistence, řekla bych, více hutnější – což mi ovšem v souvislosti s krémy na ruce vůbec nevadí. Krém se snado roztírá a pokožka jej snadno a rychle absorbuje.

Co je pro mě opravdu důležité – efekt tohoto krému je patrný opravdu dlouho – příjemný a komfortní pocit na rukou přetrvá i delší dobu po použití, pokožka je hezky jemná a sametová. Určitě vhodné i pro starší ženy, jejichž nároky na kvalitu a účinnost přípravků se s věkem zvyšují.

Koupíte v salonu SlimFOX, v Brně na Rašínové 2.

ODKAZ: SLIMFOX/web, facebook

 

PEELINGOVÝ KRÉM, MATIS PARIS

Další z řady peelingových produktů, které Vám v rámci této recenze představuji – krém od francouzské značky Matis. Tento produkt ovšem, na rozdíl od výše zmiňovaných sprchových gelů, neobsahuje žádné abrazivní částečky – je tedy neuvěřitelně jemný a šetrný k pokožce.

Photo 18.02.16 20 14 08

Tento enzymatický krém je tedy vhodný pro citlivou pokožku – což je přesně můj případ. V žádném případě nijak nedráždí a nepoškozuje pleť, jak tomu často bývá u jiných exfoliačních produktů, které často obsahují hrubé abrazivní částečky.

Photo 18.02.16 20 15 35

Textura je velmi jemná, příjemná a krémová, konzistence lehčí, nijak hutná. Parfemace jemná, znatelná, ale rozhodně ne nijak na obtíž. Krém má vrátit pleti její pružnost, pomáhá zpevnit ochablé kontury a navrací pokožce jas. Nanáší se na pleť, nechá cca 5 – 10 minut působit, poté se zbytky krému odstraní.

Koupíte výhradně v  parfumeriích FAnn

ODKAZ: PARFUMERIE FAnn/web, facebook

 

3D FILLER MASK, DR. BRANDT

Můžu Vám zcela upřímně říct, že kosmetický label Dr. Brandt, který exkluzivně nabízí parfumerie Sephora, je jednou z vůbec nejúčinnějších kosmetický značek, se kterou jsem se kdy setkala. Pokud hledáte opravdu vysokou účinnost, je pro Vás Dr. Brandt to pravé.

Photo 18.02.16 20 16 08

Dr. Fredric Brandt je členem Americké komory a Dermatologické rady. Vytvořil řadu dermatologické péče na bázi přírodních složek, které jsou využívány pro své prokázané pozitivní účinky na pleť. Pleť je pak jemná hladká a zářivá.

Já jsem měla možnost vyzkoušet už tři různé produkty a každý je opravdový unikát. Tato věc, kterou Vám chci představit, patří do řady Needles no more – což je vysoce účinná protivrásková péče, které má nahradit invazivní zákroky. Stejně tak je tomu také v případě této unikátní masky, která má vyplnit vrásky, zpevnit ochablé kontury a vrátit pleti pevnost, pružnost a jas.

Photo 18.02.16 20 16 38

Maska má velmi jemnou, krémovou konzistenci, parfemace je téměř neznatelná, skutečně velmi jemná. Součásti balení je i štetec k nanášení, který masku pohodlně aplikujete na obličej – do míst, kde jsou vrásky nejvíce patrné. Maska se nechává působit a nesmývá se.

K dostání exkluzivně v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii).

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web, facebook

 

KRÉM HYDRABIO PERFECTEUR SPF 30, BIODERMA

Horká novinka od mé oblíbené značky BIODERMA – z řady Hydrabio, která je opravdu perfektní! Hydrataci pleti rozhodně není dobré podceňovat – správně hydratovaná pokožka nemá vrásky, je hezky pružná, jasná a prozářená.

Tento nový krém od Biodermy je účinný pro hloubkovou hydrataci pleti, navíc pomáhat vyhlazovat vrásky a díky ochrannému faktoru SPF 30 chrání pleť před projevy předčasného stárnutí.

Photo 18.02.16 20 13 01

Krém má lehounce narůžovělou barvu a příjemnou, spíše lehčí konzistenci. Parfemace není teměř znatelná, opravdu jen lehounká, velmi jemná – ostatně, pokud používáte produkty z řady Hydrabio, tak vůně je totožná, jako u jiných přípravků právě z této řady.

Photo 18.02.16 20 13 35

Pleť krém okamžitě absorbuje – tedy tak tomu je alespoň v mém případě, což možná svědčí právě o dehydrataci pokožky. Po aplikaci je pleť hezky pružná a hladká, je vidět, že jí tento krém zkrátka evidentně prospívá:)

Koupíte v Chytrých lékárnách.

ODKAZ: BIODERMA/web, facebook

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web, facebook