Kosmetika: otestováno!

Baví Vás kosmetika? Sledujete nejrůznější novinky a zajímají Vás dobré produkty, které byste si třeba také mohli oblíbit? Pak si určitě přečtěte další díl mé kosmetické rubriky Kosmetika: otestováno!

Přináším Vám v ní totiž tipy na nejrůznější kosmetické vychytávky, které jsem sama otestovala a které se mi osvědčily. A pozor – rozhodně si nemyslete, že ve světě „beauty produktů“ už není co objevovat. Naopak! Já sama se stále setkávám s tak zajímavými přípravky, které mě samotnou – minimálně velmi pozitivně překvapí:)

Dnes jsem vybrala 7 fajn věcí, které jsem vyzkoušela vůbec poprvé a se všemi jsem opravdu moc spokojená. Konec řečí, jdeme na testování!

Photo 03.02.16 23 10 15

Sprchový olej Atoderm od Biodermy

Biodermu a její řadu Atoderm opravdu miluju! Mám s ní totiž fakt jen ty nejlepší zkušenosti co se týká péče o velmi suchou pokožku – a to hlavně i mých synů, kteří oba trpí v různé míře atopickým exémem. Mám vyzkoušeno, že právě produkty Bioderma z řady Atoderm jim skvěle „sednou“ – nedráždí, zklidňují, hojí…

Proto jsem byla moc zvědavá také na novinku, kterou Bioderma nedávno z této řady uvedla – a to sprchový olej! A můžu Vám říct, věděla jsem, že toto bude fakt bomba – a taky, že jo!

Photo 03.02.16 23 14 04

Obecně mám všechny olejíčky na tělo fakt ráda, sama mám taky dost suchou kůži a oleje ráda používám.  A sprchový olej? Ten je pro moji pokožku právě tím nejlepším:)

Rozhodně se ale nebojte nějaké přehnané „mastnoty“ – naopak, tento úžasný olejíček od Biodermy je nemastný – nazvala bych ho spíš „suchým sprchovým olejem“:) Má skvělou texturu, velmi jemnou, krémovou a hezkou, jemnou vůni, která je patrná i po osprchování.

Olej vytvoří velmi jemnou pěnu, dobře se roztírá, není nijak hutný. Dobré je, že opravdu po použití vidíte, že je kůže viditelně hydratovaná a vyživená – a tento pocit přetrvá fakt dlouho, a to mě moc těší!

Photo 03.02.16 23 14 22

Sprchový olej od Biodermy zároveň zmírňuje pocity pnutí a pokožku chrání před nepříznivými vlivy a také před bakteriemi – což je moc fajn právě pro moje děti s atopickým exémem – kluci si suchá místa často škrábou a pak do postižených partií snadno dostanou nějaký zánět. Tento sprcháč jsem tedy „otestovala“ také na nich – a můžu říct, že super – postižná místa s exémem byla hezky zklidněná a daleko méně suchá, než obvykle.

Koupíte v Chytrých lékárnách v Brně.

ODKAZ: BIODERMA/web, BIODERMA/facebook
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKARNA/web, CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook

 

Noční krém Medik8 Hydr8 Night

Můžu Vám říct, že „objev“ této kosmetické značky považuji – alespoň z mého pohledu – za naprosto zásadní!:)

MEDIK8 je britská značka a je nesmírně populární po celém světě – díky svým inovativním produktům s velmi vysokou účinností. Nabízí široké spektrum mnoha přípravků, které řeší nejrůžnější problémy s pletí – skvělá jsou zejména velmi kvalitní séra, která se těší vellké oblibě.
Kosmetika MEDIK8 je vzhledem ke své kvalitě a prokázané efektivitě navíc cenově stále příjatelná.

Já sama jsem od této značky vyzkoušela už víc produktů, každý z nich byl opravdu moc dobrý. Stejné dojmy mám také z nočního krému Hydr8 Night!

Photo 03.02.16 23 19 06

Jedná se o noční hydratační péči, která pokožku krásně projasní, rozzáří a dodá ji potřebnou hydrataci. Právě hydrataci pleti jsem já osobně začala intenzivně řešit, protože právě toto vnímám jako nezbytné pro hezký a mladistvý vzhled. Nedostatečná hydratace se může projevit také nadbytečnými vráskami, které jinak nejsou vůbec důsledkem věku – ale dehydratace.

Krém má jemnou texturu, velmi dobře se vstřebává a nevytváří na pleti nežádoucí pocit „mastnosty“. Konzistence je, řekla bych, spíše lehčí. Parfemace je znatelná, ovšem jemná, rozhodně ne příliš vtíravá.

IMG_2588

Krém Hydra Night obsahuje také rostinné výtažky se silnými antioxidačními vlastnostmi, pomáhá bojovat proti projevům stárnutní a obnovuje krásný a zářivý vzhled.

Opět produkt, který mě jen utvrdil o výjimečnosti tohoto kosmetického labelu!

Kosmetiku MEDIK8 koupíte na eshopu MEDAPREX.

ODKAZ: MEDAPREX/web/eshop

 

Oční odličovač The One od značky Oriflame

Co se týká odličovačů očí, jsem opravdu velmi opatrná. Jak už jsem mnohokrát napsala, mám hodně citlivé oči se sklonem k podráždění a mnoho kosmetických produktů mi vůbec nesedne. Oční odličovače mám zatím oblíbené snad jen dva (Maria Galland a Yves Rocher) – a upřímně, s nejistotou jsem přistupovala i k tomuto, od švédské značky Oriflame.

Photo 03.02.16 23 16 13

Můžu Vám ovšem říct, že testování proběhlo „na jedničku“. Tento odličovač je sice méně mastný – ve srovnání s tím od Yves Rocher, ovšem, zcela zásadní informací pro mě je, že nijak nedráždí oči, je velmi šetrný. A vůbec neštípe!

Odstraní tedy i voděodolnou řasenku – doporučuji ale nechat tampon chvíli přiložený, aby se řasenka lépe rozpustila. Před použitím je dobré intenzivně zatřepat, aby se obě složky produktu spojily.

Photo 03.02.16 23 16 25

Parfemace – z mého pohledu žádná, což je u dobrého očního odličovače jednoznačně moc dobré. Určitě  fajn produkt – pokud v „oblasti“ očních odličovačů tápete, tento stojí za vyzkoušení!

Produkty značky Oriflame můžete kupovat po registraci přímo na webu.

ODKAZ: ORIFLAME/web, ORIFLAME/facebook

 

Hydratační oční gel od Delaromu!

Kosmetika Delarom se řadí momentálně k mým nejoblíbenějším. Jedná se o čistě přírodní značku, každý produkt je skvělý a opravdu funguje. Musím říct, že od té doby, co používám právě tuto kosmetiku, jsem nikdy neměla tak dobrou pleť. Přípravky Delarom výborně snaším – i s ohledem na moji velmi citlivou pokožku. Nikdy se mi nestal žádný případ nějakého podráždění, nebo nepříznivá reakce.

Photo 03.02.16 23 16 42

Vyzkoušela jsem i tento hydratační gel pod oči – oční partie mě vůbec hodně trápí a právě tento přípravek se mi skvěle osvědčil.

Photo 03.02.16 23 16 51

Gel oční okolí zklidňuje, pomáhá eliminovat otoky, vrásky, kruhy pod očima. Gel skvěle chladí – což je na očních partiích velmi příjemné. Má jemou texturu, dobře se absorbuje.

Koupíte v Brně v Parfums.cz v OC Letmo, kde si můžete kosmetiku Delarom také vyzkoušet. S výběrem Vám zde poradí zkušená a moc milá konzultantka.:)
ODKAZ: Parfums.cz/web, Parfums.cz/facebook
ODKAZ: Delarom/web, Delarom/facebook

 

Zpevňující gel proti celulitidě od Dermacolu

Zpevňující tělový gel, který je z řady „Body Love Program“ od značky Dermacol. Právě přípravky z této řady mají efekt na formování postavy – obsahují totiž takové složky, které mají stimulační účinky.

Photo 03.02.16 23 15 06

Gel obsahuje extrakty z mořských řas a kofein, což působí proti ukládání tuků v podkoží, zároveň také posiluje rozpad tuků a brání úbytku kolagenu.  Zvyšuje elasticitu pokožky.

Photo 03.02.16 23 15 18

Gel naprosto dokonale voní – nezvykle, velmi svěže, moc příjemně! Na pokožce zanechává krásně chladivý dojem – což také oceňuji. Efekt – já používám druhým týdnem, pokožka působí hezky, vypnutě a hladce. Co se týká zeštíhlujícího efektu, posoudím po měsící používání, kdy mají být účinky patrné:)

Kosmetiku Dermacol koupíte v běžných drogeriích.

ODKAZ: DERMACOL/web, DERMACOL/facebook

 

Tolérance Extreme od značky Avene

Značku Avene mám opravdu ráda, už mnoho let. Znám celou řadu produktů, které využívám jak pro sebe, tak pro své děti. Tato kosmetika je totiž opravdu velmi jemná, určená i pro citlivou pokožku se sklony k alergiím, exémům a jakémukoliv podráždění. Některé krémy využívám i pro své syny, kteří mají atopický exém – opět mám vynikající zkušenosti.

Nedávno jsem vyzkoušela také novinku, hydratační emulzi Tolérance Extremce, která je určená právě na velmi citlivou pokožku – kterou mám i já.

Photo 03.02.16 23 17 31

Emulze je opravdu velmi jemná, zcela nemastná, konzistence je oproti krémům více „tekutá“, až fluidní. Co jsem opravdu ocenila jsou skvělé absorbční vlastnosti – pleť emulzi absorbuje totiž téměř okamžitě. Na pokožce zůstane jen příjemný, hladký a evidentně hydratovaný dojem.

Tato emulze je /stejně, jako další produkty Avéne/, zcela bez parabenů, emulgátorů, konzervantů, je také zcela bez parfemace, což jen utvrzuje to, že je opravdu vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku.

IMG_2586

Pleť je po použití opravdu moc hezká, na dotek jemná a vypnutá. Pokud máte více sušší pokožku, doporučuji pak přidat ještě obvyklý krém – emulze je skutečně velmi málo mastná. Což je pro mě ideální třeba na léto, kdy se mastným přípravkům vyhýbám.

Super je také speciální hermetický těsnící systém na balení produktu, který zaručuje to, že je přípravek zcela sterilní – a to i během doby používání. Díky tomuto systému také není už nutné přidávát do připravku další konzervační látky.

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web, CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook
ODKAZ: AVENE/web, AVENE/facebook

 

Dr. Brandt – exfoliační emulze

Holky, pokud hledáte v oblasti kosmetiky opravdu výjimečnou kvalitu a zaručené výsledky, pak rozhodně sáhněte po značce Dr. Brandt. Je fakt skvělá! Ja jsem měla tedy zatím možnost vyzkoušet dva produky, ovšem, z obou jsem naprosto nadšená! To, že se jedná o opravdu jiné a velmi nezvyklé připravky, zjistíte okamžitě, při prvním otestování.

Po přípravku „Needles no more“, který je absolutní špička coby protivrásková péče, jsem zkusila i exfoliační emulzi PoreDermabrasion.

IMG_2589

Jedná se o lehkou, gelovou emulzi, která v sobě obsahuje opravdu velmi, velmi jemně namleté abrazivní částečky, které zajišťují pokožce peelingový efekt. Dokonale ji tak zbaví všech nečistot a odumřelých částeček kůže. Abrazivní částečky jsou opravdu až „mikroskopické“ – v podstatě okem nepatrné. Cítíte je pouze při použití, ovšem pokožku nijak nedráždí a hlavně, nepoškozují, jak je tomu v případě mnoha dalších exfoliačních produktů, které obsahují velmi hrubé částečky k peelingu.

IMG_2590

Naprosto skvělá je i vůně tohoto produktu. Je nesmírně svěží, mentolová a fakt moooc příjemná. Vaše pokožka bude po použití opravdu krásně jemná, vyhlazená, čistá. Díky chladivé, mentolové parfemaci budete mít navíc velmi svěží a „čistý“ pocit.

Používat stačí cca 1-2 týdně, v závislosti na potřebách a aktuálním stavu Vaší pokožky.

Koupíte v parfumerii Sephora (v Brně v OC Olympia).

ODKAZ: parfumerie Sephora/web, parfumerie Sephora/facebook