Kosmetika: otestováno!

Mám pro Vás další kosmetickou recenzi – několika produktů, které jsem vyzkoušela a které mě příjemně překvapily:) Zkrátka – jsou to věci, o kterých byste rozhodně měli vědět:)

V dnešní recenzi Vám chci představit několik opravdu výjimečných produktů, které si opět získaly své „právoplatné místo“ v mé kosmetické skříňce:) Jedná se o velmi kvalitní věci, které byste – pokud se o dobrou kosmetiku zajímáte – určitě měli brát v patrnost.

Photo 04.01.16 20 17 51

Začnu mou oblíbenou značkou Avene, jejíž produkty používám už řadu let. Jak už možná víte, mám velmi citlivou pleť a ne všechny kosmetické přípravky snesu. Produkty Avéne ovšem toleruji absolutně perfektně! Jsou totiž vhodné právě pro citlivou pokožku, jsou velmi šetrné a rozhodně nijak nedráždí.

Photo 04.01.16 20 18 38

Teď v zimě používám produkty z řady Cold Cream, které jsou vhodné právě do mrazivého počasí. Naší pokožce totiž poskytují všechnu potřebnou ochranu. Vynikající je i Cold Cream vhodný pro péči o obličej a tělo – je určený na hodně suchou pokožku – a to jak dospělých, tak dětí (dokonce i těch velmi malých).

Photo 04.01.16 20 19 10

Krém pleť dokonale vyživuje, zklidňuje, hydratuje a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům.  Textura je hutnější, typická právě pro tuto řadu. Krém se ovšem dobře vstřebává, na kůži zanechává příjemný pocit. Má lehkou, znatelnou parfemaci, která rozhodně není nijak na obtíž. Ideální teď, když je venku zima a naše pleť má celkově zvýšené nároky.

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: Avéne/web, Avéne/facebook
ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Chytrá lékárna/facebook

 

Další produkt, který mě velmi příjemně překvapil – krém na ruce značky Extravaganja s obsahem konopného oleje. Právě konopná kosmetika je známá svými velmi příznivými účinky, je vhodná i pro atopiky – což mám z vlastní zkušenosti potvrzené i já. Obě moje děti mají atopický exém a právě konopná kosmetika jim velmi pomáhá. Moc se mi osvědčily přípravky značky Extravaganja, které používám pro péči jak o sebe, tak o děti.

Photo 04.01.16 20 21 47

Skvělý je i tento krém na ruce, který je opět vhodný také pro děti. Krásně voní, má jemnou konzistenci, dobře se absorbuje a ruce na dlouhou dobu udrží příjemně vláčné a hebké.

Photo 04.01.16 20 21 52

Krém obsahuje kromě konopného oleje také bambucké máslo, extrakt z arniky, olej z hroznových jadérek a rozmarýnový olej.

Kosmetiku Extravaganja koupíte na eshopu Extravaganja.

ODKAZ: Extravaganja/web, eshop, Extravaganja/facebook

 

Měla jsem možnost vyzkoušet také čistící mléko a zmatňující hydratační tonikum značky Maria Galland. Právě tento kosmetický brand je známý velkou kvalitou svých produktů a ve všech případech, kdy jsem se s touto kosmetikou setkala, jsem byla opravdu velmi příjemně překvapená.

Photo 04.01.16 20 19 30

Jemné čistící mléko 61 je  velmi jemné, vhodné i pro citlivou pleť, jakou mám já. Dokonale čistí a odličuje, zbaví Vás krásně všech nečistot a make upu. Má příjemnou, lehkou texturu a pleť zanechává krásně vláčnou a jemnou. Pleť skvěle hydratuje – což je patrné hned po použití, pokožka je jasná, pružná, hladká, příjemná na dotek.

Photo 04.01.16 20 19 48

Mléko rozhodně nijak nedráždí, otestovala jsem ho i na odlíčení očí a zcela bez problémů. Parfemace je znatelná, ovšem opravdu velmi jemná, svěží – mně rozhodně nijak nevadila.

Zmatňující hydratační tonikum, které je dobré použít po očištění pleti zmiňovaným mlékem, je opět velmi šetrné a jemné, vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Toniku pleť výborně hydratuje, oživí, pleť nijak nedráždí, zároveň ji dokáže dokonale vyčistit. Odumřelé buňky a další nečistoty jsou velmi šetrně odstraňovány díky mikro peelingu, pleť je po použití opravdu dokonalá:) Naprosto jemná, hladká, příjemná na dotek.

Photo 04.01.16 20 19 40

Kosmetiku Maria Galland koupíte v kosmetickém salonu SlimFOX.

ODKAZ: SlimFOX/web, SlimFOX/facebook

 

Můj zatím vůbec nejlepší produkt pro péči o oční okolí – gel Eyelift od značky Medik8!
Přípravek EYELIFT je určený pro výplň jemných, ale i výraznějších vrásek v obličeji. Skvělý je i pro starší ženy, kterým také dokáže s vráskami pomoci. Produkt je speciálně vyvinutý pro citlivou pokožku kolem očí, tudíž je opravdu výborně snášen. Neměla jsem s ním problém ani já, kdo má velmi citlivou pleť se sklonem k alergiím.

Photo 04.01.16 20 22 08

Tento gel skvěle vyplňuje a eliminuje vrásky kolem očí, zároveň má pozitivní vliv na tmavé kruhy pod očima a otoky, které díky jeho účinkům také mizí. Zároveň bezprostředně po aplikaci můžete sledovat silný liftingový efekt.

Photo 04.01.16 20 22 19

Textura přípravku je hutnější, gelová, na první dojem po aplikaci chladivá, což je v očním okolí velmi příjemné. Pokožka gel snadno a rychle absorbuje. Ideální je používat 2x denně po dobu dvou měsíců, pak stačí už jen 1x denně.

Kosmetiku Medik8 koupíte na eshopu Medaprex.

ODKAZ: Medaprex/web, Medaprex/facebook

 

Exfoliační maska Delarom – další z vynikajících produktů, které jsem otestovala! Tato peelingová maska má dvojí účinek – nejdříve má vyživující účinek, po chvíli se mění na peelingovou masku, která dokonale odstraní všechny nečistoty a odumřelé částečky kůže.

Photo 04.01.16 20 19 57

Maska má narůžovělou barvu, obsahuje v sobě prášek z mletých jader liči, které zastávají peelingový efekt. Po použití je pleť krásně jemná, hladká, vyživená. Maska jemně a příjemně voní.

Používat stačí cca 1-2x týdně. Stačí nanést na obličej, ponechat chvíli působit, po asi sedmi minutách stačí krouživými pohyby očistit a opláchnout vodou.

Photo 04.01.16 20 21 07

S kosmetikou Delarom mám obecně jen ty nejlepší zkušenosti – což opět potrvdila také tato maska. Delarom nabízí přírodní produkty, které jsou velmi šetrné k pleti a přitom účinné. Skvěle je snáším i já, s velmi citlivou pletí. Tuto kosmetiku Vám rozhodně vřele doporučuji!

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v Parfums.cz v OC Letmo.

ODKAZ: Delarom/web, Delarom/facebook
ODKAZ: Parfums.cz/web, Parfums.cz/facebook

 

Jak už jsem se Vám tu na blogu svěřila, trápí mě vlasy – jsou jemné, často „zplihlé“, bez objemu. Proto je pro mě výběr správné vlasové kosmetiky velmi důležitý. Vyzkoušela jsem šampon Yves Rocher podporující růst vlasů – a velmi příjemně mě překvapil.

Photo 04.01.16 20 21 28

Vlasy jsou po tomto šamponu opravdu moc pěkné, leské, hladké – což jim vydrží i druhý den po umytí. Více než 98% složení šamponu je přírodní, včetně mycí složky – šampon tedy vůbec nedráždí a je velmi šetrný k vlasové pokožce.

Photo 04.01.16 20 21 40

Přírodní je i vůně – ve mně evokovala vůni čerstvě posečené trávy:) Ůčinnou složkou šamponu je vlčí bob, jehož působení zamezuje padání vlasů. Rozhodně stojí za to vyzkoušet!

Kosmetiku Yves Rocher koupíte v Brně v Galerii Vaňkovka, nebo v OC Olympia.

ODKAZ: Yves Rocher/web, Yves Rocher/facebook

 

Sprchové gely Dermacol Aroma Ritual si mě získaly už dávno. Voní totiž tak dokonale, že se až pozastavuje nad tím, že takto úžasně vonící produkt je opravdu sprchový gel a ne nějaká dobrota k jídlu:)

Photo 04.01.16 20 22 29

Nově jsem otestovala sprcháč s vůní hrušek Williams – a rovnou Vám můžu říct, že je z této řady můj zatím nejoblíbenější – jasně, hlavně pro tu jeho vůni, která je patrná i dlouho po použití. Zkrátka – až budete mít přiležitost, rozdhodně si přivoňte:)

Photo 04.01.16 20 22 39

Koupíte v běžných drogeriích.

ODKAZ: Dermacol/web, eshop, Dermacol/facebook