Konečně jsem v Brně našla…TOP kadeřnictví!

Můj názor je takový, že dobrý účes, který nám padne a ve kterém se my sami skvěle cítíme, tvoří podstatnou a nejdůležitější část naší image.

Už jsem se totiž několikrát přesvědčila o tom, že nový střih, klidně i radikální změna, z nás dokáže udělat úplně jiného člověka. A to jak v pozitivním, tak bohužel, někdy i negativním slova smyslu. Je to celé jen o šikovném kadeřníkovi, který Vás dokáže odhadnout a který Vám dokáže vybrat takový účes, který Vám prostě sedne.

Dobré kadeřnictví, respektive, dobrý kadeřník, je tedy pro mě absolutně nezbytný a nutný! Musím k němu mít důvěru a musím si být jistá, že naprosto chápe můj styl a to, co si přeju „mít na hlavě“. Zároveň si od něj můžu nechat poradit – co by mi slušelo a co můj typ vlasů snese – a jeho rady si beru k srdci.

Důležitý je pro mě také salon, kam chodím – musím z něj mít celkově dobrý pocit, takový, že zde pracují profíci, kteří vlasům a všemu kolem nich prostě rozumí. A přesně to byl pro mě, když jsem se přestěhovala do Brna, problém – najít takový salon a hlavně, najít takového kadeřníka. Jo, pár let to trvalo a já si prošla snad každým druhým kadeřnictvím v Brně. Ale!!! Našla jsem. JACOB & THE STYLERS!!!

1044929_174983066007760_1598221353_nUž když jsem se šla poprvé do tohoto salonu nechat ostříhat, měla jsem, hned jak jsem vešla, dobrý pocit. Tušila jsem, že tady to prostě „dobře dopadne“. A taky, že jo:)

V kadeřnictví pracuje hlavní, pětičlenná parta kadeřníků – respektive, čtyři kadeřníci a jedna žena – Nikola Vymazalová, která je specialistkou na barvení.  

jacob1

Celý salon, ve stylu „open space“ na mě působil hned od prvního dojmu moc dobře – stylově, nově, profesionálně.

Photo 28.04.15 11 31 06

Photo 28.04.15 11 30 48

A jak to v kadeřnictví Jacob & The a Stylers chodí? Mám pro Vás pár postřehů z mé poslední návštěvy:)

Photo 28.04.15 11 42 45

Pokud plánujete přeliv, barvu, melíry…zkrátka jakýkoliv „barevný zásah“ – začínáte u slečny Nikoly. Ta si Vás převezme a v horní části salonu s Vámi probereme Vaše přání ohledně barvy. Já volím vždycky přeliv, je pro mě šetrnější, mám hodně jemné vlasy, které nesnesou  větší zátěž. Barvy mám nejraději tmavé a přírodní. Do žádných experimentů, jako je zesvětlování, nebo melíry, se raději nepouštím.

barvy

Koloristka Vám nanese barvu a Vy teď máte chvilku k super relaxu – v mém případě 20 minut.

Photo 28.04.15 11 10 30

Můžete si objednat kávu, nebo něco jiného na pití – do kadeřnictví vše donesou z blízké kavárny Caffé Fratelli. Takže velká pohoda:) K dispozici Vám je i spousta časopisů, můžete se ovšem inspirovat střihy a vlasovými kreacemi z profi kadeřnických magazínů.

Photo 28.04.15 11 29 13

Po potřebné době jde barva dolů. Musím říct, že jsem si moc odpočinula i během mytí hlavy, super byla i masáž hlavy, kterou jsem si užila. Proces mytí trvá asi 15 minut – já si nechala navíc aplikovat speciální vyživující kapsli pro posílení lesku vlasů.

Po mytí a odstranění posledních zbytků barvy kolem obličeje si Vás už přebírá Váš předem domluvený kadeřník, v mém případě Jakub Budínský, který je Senior Style Directorem v salonu.

Photo 28.04.15 12 36 52

Nejdřív s kadeřníkem proberete, jaký účes zhruba byste si přáli mít. Zároveň je dobré se zmínit, jak si vlasy doma běžně upravejete, jaký styling a jaké přípravky obecně, na vlasy používáte. Všechno toto může mít vliv na to, jaký účes můžete vlastně mít – jaký Vaše vlasy „snesou“. Já mám jemné a vlnité vlasy, navíc chci věnovat stylingu a úpravě po mytí co nejkraší čas. Podle toho jsme doladili účes – krátký, variabilní – aby se dal nosit jak do čela, tak na patku, nebo vyčesaný z obličeje. 

Photo 28.04.15 12 59 29

Během stříhání jsem se dozvěděla několik tipů, jak vlasy jednodušše udržovat a jak o ně pečovat. Kadeřník Vám také může poradit s výběrem vhodného stylingu.

Jakub mi vlasy vyfoukal po ostříhání do rovna – ukázal mi tak další možnost, jak se dá můj účes nosit.

Photo 28.04.15 12 56 35

S výsledkem jsem byla naprosto spokojená! Jakub přesně vystihl moje přání a co víc, předčil i moje očekávání, které jsem vůči svému účesu měla. Pokud opravdu hledáte profesionální péči, nebo pokud toužíte po změně Vaší image, vřele toto kadeřnictví doporučuji. Jacob & The Stylers je prostě TOP!

Photo 28.04.15 13 46 45

Přečtěte si také: Představujeme Vám: Jacob & The Stylers

Kadeřnictví Jacob & The Stylers najdete v Brně přímo v centru, na ulici Radnická 9.

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/facebook