Konec letních prázdnin je časem výprodejů ve velkých obchodních řetězcích. Podívejte se kde!

Máte-li rádi slevy a cedule s názvem výprodej obuvi vás nenechá chladnými, bude tento článek právě pro vás. V dnešních dnech totiž prodejci obuvi i konfekce doprodávají letní modely za zvýhodněné ceny. Že nevíte kde? My vám to prozradíme! Navíc si také povíme, na co si dát při nákupu zboží ve výprodejích pozor. Tak hurá nakupovat!

Kde nakupovat letní zboží ve výprodeji?

Chcete-li si pořídit opravdu originální kousky oblečení a obuvi ve výprodejích, máte dvě možnosti. První variantou jsou nákupy v kamenných prodejnách. Podívat se můžete do obchodních center, ale i menších obchůdků. Výhodou nákupů v prodejnách je především to, že si můžete boty a oblečení rovnou vyzkoušet a hned tak vidíte, zda vám padne či nikoli. Na druhou stranu se však nejspíše setkáte s dlouhými frontami před obchody, u placení i u parkování. Chcete-li tedy ušetřit svůj drahocenný čas, můžete nakupovat ve slevách i online. Nakupování na e-shopech je rychlé a efektivní. Základem nákupu na internetových stránkách prodejců je krejčovský metr. Při nákupu obuvi je potřeba změřit délku stélky vaší boty a následně ji porovnat s  tabulkami jednotlivých výrobců. Různí světoví výrobci mohou mít drobné nuance v číslování, proto měření a srovnávání nepodceňujte. Vyhnete se tak nepříjemným reklamacím. Platí to nejen u obuvi, ale i u konfekce. Existují také prodejci, kteří nabízí zboží ve výprodeji v kamenných prodejnách i na svých e-shopech. Jedním z nich je také prodejce CCC. Zde si vybere opravdu každý!

Jaké trendy kousky na vás v letních výprodejích čekají?

Letní sezóna je plná pastelových odstínů a přírodních barev. Ve výprodejích tak najdete trendy kousky v meruňkovém, světle růžovém, pistáciovém i krémovém tónu. Dále můžete vybírat oblečení i obuv s módními vzory a motivy. V roce 2021 vítězí zejména květinové vzory a zvířecí motivy. Nabídky ve výprodejích se tak hemží leopardími, krokodýlími i zebrovanými kousky. Dále můžete narazit na obuv a oblečení s drobnými kvítky či maxi květy. Pro milovnice klasiky tu máme černé a bílé modely. Ale pozor! Bílou obuv nezapomeňte zakomponovat do celobílého outfitu. Tak velí přehlídková mola významných světových návrhářů. Sněhové boty ve výprodeji si můžete pořídit například i v kamenných prodejnách CCC.

Na co si dát při nákupu ve výprodejích pozor?

Nákupy ve výprodejích s sebou nesou i různá úskalí. Než se tedy rozběhnete k regálu s názvem boty ve výprodeji, mějte na paměti několik varování. Existuje pár věcí, na které bychom si měli dát při nákupech v akcích pozor. Nejprve se zaměříme na kvalitu zboží. Boty a oblečení ve výprodejích by neměly nést známky používání, ani by neměly být flekaté. Také by na sobě neměly mít žádné dírky či rozjeté švy. Takto prodávané zboží by mělo být jasně označeno jako kousky druhé jakosti, popřípadě by měly být umístěny v regálech s patřičným označením jako poškozené zboží. Dále bychom se měli při nákupu ve slevách zaměřit na cenovky. Prodejci někdy záměrně klamou zákazníka, když prohlašují, že je dané zboží zlevněno o x %. Těmto nekalým praktikám se však vyhnete ve většině ověřených prodejen. Jednou z nich je i CCC, kde můžete vybírat z širokého sortimentu akční obuvi a stylových doplňků.

 

Sponzorovaný článek