Koncert legendární skupiny ELÁN v Brně!

Legendární slovenská skupina ELÁN se na podzim vydává na své velké a zároveň možná poslední tour. V Brně vystoupí 17. října!

Desetitisíce fanoušků skupiny Elán, kteří viděli jejich halovou show The Best Of, se mohou těšit na její pokračování s novým programem! Nejpopulárnější slovenská kapela se totiž rozhodla na podzim 2014 uspořádat tři výpravné koncerty nazvané jednoduše The Best Of Vol. 2. „Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní,“ vzkazují členové Elánu.

 

Tři halové show proběhnou v Brně (17.10. Kajot Arena), Praze (22.10. Tipsport Arena) a Ostravě (24.10. ČEZ Arena)

A1ELAN

Není tajemstvím, že Elán uvažuje na konci příštího roku o ukončení koncertní činnosti. Loni to ostatně řekl kapelník Jožo Ráž čtenářům serveru iDnes. „Takže to možná budou poslední velké koncerty,“ uvedl tehdy.

https://youtu.be/pN1niSFqfQ4

Skupina Elán vznikla v roce 1968. Vydala třináct studiových alb, pět anglických alb i řadu kompilací, za jejichž prodeje získala neuvěřitelných 25 platinových desek. Koncert Elánu na Letné si nenechalo ujít na 80 tisíc fanoušků, Slováci zároveň v roce 2007 vyprodali i slavnou Carnegie Hall.

Pilířem kapely je Jožo Ráž (zpěv, baskytara), Jano Baláž (zpěv, kytara) a Vašo Patejdl (klávesy, zpěv), kteří společně skládají písně.

 

Předprodej vstupenek: ELÁN THE BEST OF Vol.2 2014

Událost na Facebooku: ELÁN THE BEST OF Vol.2 2014 / Facebook