Kam za pravou romantikou?:)

Ať si kdo chce, co chce říká, máme za sebou poměrně náročné období, teda alespoň – já to tak vnímám… Prosinec je pro mě asi „nejšílenější“ měsíc z celého roku, kdy si někdy říkám, že moje fyzická i psychická stránka podstupuje opravdu zátěž:)

Závěr roku se totiž nese ve znamení shonu, stresu, což vyvrcholí Vánocemi. A těch pár dnů volna, které jsou mezi svátky – Vánocemi a Novým rokem, opravdu k dokonalému odpočinku nestačí.

Na začátku ledna jsme často celkem vyčerpaní, unavení, zkrátka – nastupujeme zpět do pracovního kolotoče bez energie. A mrazivé lednové počasí nám moc sil nepřidá, spíš naopak. Útočí na naše zdraví, nastupují virózy, blíží se každoroční chřipkové epidemie… Prostě a jasně, chce to pořádný a intenzivní relax:)

177-nepojmenovany-4

Proto mám pro Vás jeden skvělý tip – na pobyt, který můžete věnovat své drahé polovičce, třeba jako dárek k blížícímu se Valentýnu. Věřím, že takový společně strávený víkend s tím, koho máte rádi, může být opravdu výjimečný – strávíte krásný čas spolu, navíc si odpočinete a načerpáte novou energii.

Romantickž pobyt 5

Opět Vám chci doporučit můj oblíbený wellness & spa hotel Augustiniánský dům v Luhačovicích, kam moc ráda jezdím – v první řadě kvůli nádhernému prostředí tohoto místa a také kvůli vynikajícím službám, které tu nabízí.

zima

Tento kouzelný hotel jsem Vám už na blogu představila (více si můžete přečíst ZDE).
Wellness hotel Augustinianský dům nabízí vše pro to, abyste se tady cítili báječně. V první řadě je to klid, pohoda a krásné, designové prostředí, kdy každý detail je promyšlený a výjimečný. Odpočívat můžete v příjemném baru u krbu, což dokonale dokresluje hřejivou atmosféru a tu pravou romantiku, kterou tu můžete zažít.

august

Využít můžete i z bohaté nabídky zdejšího wellness centra – najdete tu krásný, vyhřívaný bazén, whirpool, několik druhů san, odpočívárnu, můžete si také zajít na masáž – na výběr máte z mnoha druhů masáží, tělových procedur a ošetření. Navíc – teď v zimě Vám příjemné, teplé sauny, bazén, nebo masáže, přijdou určitě vhod:)

IMG_9509-830x553

Skvělým tipem na pobyt pak může být „Kouzelná romantika“ – kdy Vás čekají opravdu skvělé zážitky, které můžete prožít se svojí drahou polovičkou, ale také s kamarádkou, maminkou…s tím, koho máte rádi a s kým rádi strávíte neopakovatelný čas.

Romanticž pobyt 4

V rámci pobytu Vás čekají úžasné gurmánské zážitky zdejší vynikající restaurace – několikachodové Valentýnské menu, láhev Prosecca na přivítanou, volný vstup do wellness cetra, masáže, koupel… Opravdu si to užijete!

Romantickž pobyt 8

Tento typ pobytu ovšem můžete využívat během celého roku, zkrátka kdykoliv budete chtít zažít něco naprosto jedinečného! Navíc – na balíček je mimo víkend 20% sleva.

Dopřejte si skvělý zážitek jen pro sebe a svého partnera. Uvidíte, že si odpočinete a načerpáte spoustu sil a energie. Navíc – je to skvělá „investice“ – získáte také dokonalé vzpomínky na místo, kam se budete rozhodně rádi vracet:)

 

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop