Kam v Brně na manikúru?

Často mi píšete, kam chodím v Brně na manikúru – tak mám pro vás dnes článek právě na toto téma. Zcela narovinu – pravidelnou manikúru zvládám sama, doma. Ale jednou za čas dopřeju svým rukám skvělou péči – v salonu Jacob & The Stylers, kde dělají „mani i pedi“. Navíc, používají tu vynikající kosmetiku, jak pro manikúru, tak pedikúru – Margaret Dabbs. V čem je to jiné, lepší a proč doporučuji?

Co se úpravy rukou týká, obvyklou péči zvládám sama, a to z časových důvodů. :) Ovšem, není od věci si občas nechat provést profesionální péči, která rukám i nehtům sktuečně prospěje.

Na manikúru, pedikúru, si v Brně zajdu do salonu Jacob & The Stylers – chodím sem už několik let, svěřuji jim zde své vlasy a právě i péči o ruce a nohy. Mají tu moji naprostou důvěru a jsem ve všech ohledech s kvalitou služeb moc spokojená.

Manikúru i pedikúru to provádí s vynikající britskou kosmetikou Margaret Dabbs, která je výhradně určená pro péči o pokožku rukou a nohou.

Značka MARGARET DABBS patří k těm NEJ na celém světě. Opravdu, manikérské a pedikérské služby pod touto značkou najdete jen na těch NEJ místech – nejčastěji v pětihvězdičkových boutique hotelích.

Všechny produkty, se kterými se pracuje, jsou velice luxusní, voňavé, příjemné. Produkty jsou přírodní a jejich cennou složkou je olej EMU, který se získává coby vedlejší produkt ze pštrosů chovaných v Austrálii.

Co se právě manikúry týká, v salonu Jacob & The Stylers provádí buď 60min, nebo 75min (s peelingem a lázní) manikúru. Celá procedura je příjemná a díky výjimečné kosmetice Margaret Dabbs si můžete být jistí, že dostáváte opravdu to nejlepší.

Lakuje se laky OPI – výborně drží, dobře se lesknou – mám s touto značkou také super zkušenosti, používám tyto laky i doma.

Celá procedura madikúry Margaret Dabbs je úžasně příjemná, voňavá a co je důležité, fakt nesmírně efektivní. Přesvědčíte se o tom sami, že tato péče je opravdu jiná, vaše ruce budou jako z hedvábí! ;)

Co se týká cen – 60min manikúra zde stojí 580,-, 75min 690,-.

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS – web / facebook