Kam pro dětské celoroční a zimní botičky? Zkuste obchůdek Zdravé dětské boty Rybička v Židenicích!

Začal nám ten pravý podzim, venku se pořádně ochladilo – což samozřejmě znamená i pořízení nutné výbavy. Nejen tedy pro nás, dospělé, ale hlavně pro děti – ty rostou a nákup potřebného oblečení a hlavně botiček je nutnou záležitostí každé nové sezóny.
Kam pro dětské botky v Brně? Určitě vsaďte na specializované prodejny – a jednou z těch, které bych vám rozhodně doporučila, jsou Zdravé dětské boty Rybička! Prodejnu najdete na Staré Osadě 15 v Židenicích.
Aktuálně je tu pestrá nabídka botek celoročních, zimních, koupíte tu ale i kvalitní softshellové kalhoty. Mám pro vaši inspiraci malou reportáž – čtěte dál!

Jak jistě víte, dětská nožka roste a vyvíjí se a nevhodně zvolené botky mohou zapříčinit mnoho zdravotních problémů… Proto boty pro děti vybírejte vždy ve specializovaných prodejnách, volte obuv, která je zdravotně nezávadná a dětské nožičce neublíží…

Jedním z těchto specializovaných obchůdku v Brně jsou Zdravé dětské boty Rybička – najdete je na Staré Osadě 15 v Židenicích.
Z prvního zdání malý obchůdek vás hned překvapí svou velmi pestrou nabídkou – opravdu, můžete tu vybírat a zkoušet botky s dětmi klidně i celé hodiny…

Mimo kamennou prodejnu je pak v provozu také e-shop obchodu pod odkazem www.botyrybicka.cz.

Boty tu vyberete už pro malá batolátka, až samozřejmě po ty větší velikosti. Konkrétně jsou k mání velikosti od čísla 17, až po boty pro velké děti – do velikosti 40, některé tenisky tu jsou k mání dokonce až do velikosti 42!

Aktuálně je v tomto obchůdku už pestrý výběr celoročních botiček a také vyloženě zimních modelů. Výhodou celoročních typů bot je jistě i to, že je děti užijí pak i na jaře, nebo v létě…
Ovšem, rozhodně doporučuji dětem koupit i teplejší botky typu sněhulí.

To vše v prodejně Zdravé dětské boty Rybička koupíte – sortiment je tu až neuvěřitelně rozmanitý.
Pokud bych měla být konkrétní v rámci značek, tak právě celoroční i zimní boty tu jsou zastoupeny převážně od těchto: KTR, Bundgaard, Beda, Jonap, Primigi, Superfit, Imac, DDStep, Ricosta, Lurchi, Demar, Mammut, Demar Kenny…

Z doplňkového sortimentu pak omrkněte také kvalitní softshellové kalhoty pro děti, jsou ve velikostech od 80 do 146.

Mimo ty tu pak koupíte také tepláčky…

…pláštěnky, deštníky, holínky…

Oceníte zde i velmi osobní a přívětivý přístup k dětem, botky vám pomohou vybrat, vyzkoušet…
Nožku dětem změří i speciálním měřidlem na nohu, které měří nejen délku nožky, ale i její šířku! Botky vám tedy pomohou najít ty nejvhodnější, dle tvaru nožky vašeho dítka.

Mimochodem, zajímavostí pak je, že zdejší personál školí i fyzioterapeuti!
2x do roka se pak v tomto obchodě koná i měření dětských nohou s podologem (dokáže například určit, zda má dítě nohy ploché…).

Maminky – tak ať víte kam pro botičky pro děti! :)

Obchod Zdravé dětské boty Rybička najdete na Staré Osadě 15 v Brně – Židenicích.

ODKAZ: BOTY RYBIČKA / web, e-shop
ODKAZ: ZDRAVÉ DĚTSKÉ BOTY RYBIČKA / facebook
ODKAZ: ZDRAVÉ DĚTSKÉ BOTY RYBIČKA / instagram