Kalhoty Freddy vykouzlí skvělou postavu!

Při nedávném „brouzdání“ po internetu jsem narazila na velmi zajímavou záležitost:) Kalhoty, které už od prvního pohledu skvěle tvarovaly postavu! A to mě moooc zaujalo, miluju totiž veškeré oblečení a další „vychytávky“, které Vám dokáží vylepšit vzhled:)

Značku „Freddy kalhoty“ jsem se tedy rozhodla více prověřit – a já i Tereza jsme si každá jedny kalhoty objednaly. Už na eshopu značky FITMARK, který tuto převratnou módní věcičku prodává, jsem dle fotek viděla, že kalhoty dokáží opravdu zázraky.

Mimochodem – my jsme Vám už Freddy kalhoty na blogu představily – přečtěte si víc – ZDE. A jen pro Vaši jasnou představu, čím jsou vlastně tak výjimečné – jak jste už sami jistě postřehli, na trhu je dnes už opravdu spousta kalhot, které slibují tzv. push up efekt, tedy vytvarování zadečku. Ovšem, v drtivé většině všech případů se jedná jen o hodně pevné legíny, které mají například jen zesílené šití v určitých partiích.

Kalhoty Freddy jsou ovšem naprosto jiné. Jiné ve stylu šití a v použitém materiálu. Jak to celé funguje? 

noveskladembanner

Kalhoty jsme se tedy rozhodly vyzkoušet na vlastní kůži obě dvě – a každá Vám napíšeme své dojmy. Takže, co na tuto novinku říkám já, Míša?

Photo 24.07.15 14 09 29

První, co mě hned po rozbalení balíčku zaujalo, bylo krásné balení kalhot, hezky úhledně, v „ruličce“ – ovázané stuhou. Já si objednala tmavo modré, džínové kalhoty, Tereza světle šedé.

10891460_517969648344738_8898944191442610234_n

Kalhoty je dobré si obejdnat tak, aby Vám byly hezky na tělo, tedy rozhodně nevolte metodu „pro jistotu větší“. Jsou velmi pevně ušité a skvěle pružné a elastické, takže je vždycky lepší se do nich pracněji „nasoukat“. Jen tak Vám můžou dobře vytvarovat postavu a obepnout zadeček.

Photo 24.07.15 21 42 36

Na stránkách a eshopu FITMARK máte uvedenou tabulku velikostí – je tedy vždycky lepší si při objednání přeměřit obvody. My obě jsme zvolily velikost S.

Kalhoty Vám ale stejně mohou připadat po rozbalení malé – i takový dojem jsem měla já. Jak už jsem ale napsala, jsou velice pružné a i když Vám to dá možná trochu práci, věřte, že se do nich „dostanete“:) Nemusíte se bát ani trochu zabrat silou, kalhoty jsou hodně pružné a pevné.

Photo 24.07.15 14 09 46

Kolem zadečku je pak použité takové šití a materiály, které Vám vykouzlí krásný, kulatý tvar pozadí:) Uvnitř kalhot v oblasti pasu je všitá silikonová guma (není z lícové strany vidět). Díky této gumě kalhoty krásně sedí na místě a nepousovají se, ani když si třeba sednete, nebo se ohnete. Guma také krásně drží tvar zadečku lehce „nadzvednutý“, což je ten pravý „push up efekt“. 

Photo 24.07.15 14 37 00

Silikonová membrána je všitá i zevnitř boční části kalhot – díky té zadeček drží a kalhoty ho krásně obepínají.

Photo 24.07.15 14 37 52

Celkově jsou Freddy kalhoty nesmírně pohodné a elastické, nepřekážejí pohybu. Co mě těší ještě víc – je okamžitě viditelný efekt lepší postavy. Nohy působí štíhlejší, zadeček kulatější, menší a pevnější. Zkrátka, toto je kousek oblečení, který by rozhodně ve Vaší skříni neměl chybět. Pomůže Vám vykouzlit si nádhernou postavu. A to za to přece stojí, co myslíte?:)

Photo 24.07.15 14 10 49

Mrkněte na další fotky mých Freddy jeans do fotogalerie. Příště Vám svoje dojmy z Freddy kalhot popíše Tereza:)

ODKAZ: FITMARK/web/eshop
ODKAZ: FITMARK/facebook