Dekorace v podání AMMI!

Dekorace, tak to je téma, které miluju. Všechny tyhle ty záležitosti mě totiž děsně baví. Baví mě si je vybírat, kombinovat, zdobit.

Takovéto věci totiž dělají domov teplejší, milejší a cítíte se tam líp. Samozřejmě se to nesmí přehánět, nejlepší je volit zlatou střední cestu, abyste pak neměli problém s utíráním prachu:)

image

Kam chodíme krásné dekorace nakupovat? O studiu AMMI jsme Vám už psaly mnohokrát, a to většinou ve spojitosti květin a právě dekorací. Fotky ze studia Vám přinášíme celkem pravidelně. Právě čekáme, až se v AMMI objeví nová kolekce a určitě Vám ji nafotíme!

image

Jedním z hlavních poslání AMMI je pomoci vylepšit prostředí, které nás obklopuje a ve kterém žijeme. Symboly, barvy, krásné objekty a vůně, vytvářejí osobitá energetická pole, která – jsou-li správně utvořena – působí harmonicky, léčivě a zlepšují duševní i fyzické zdraví.

Vždy, když přemýšlíme, jak si vylepšit svůj byt nebo zahradu, můžeme vycházet z mnoha filozofií. Jednou z těch starších z nich je například feng šuej, stará koncepce proudění sil a energií, pocházející z Číny.

Výbavě domů, bytů a zahrad by tedy měla být věnována zvláštní pozornost. I s tím Vám v AMMI rádi pomáhají.

Jaký význam mají různé druhy dekorací?

Koule

DSC_0108p

Koule z různých materiálů dodává energii a zároveň zabraňuje jejímu úniku z místnosti. Je vhodné ji využít například na okenních parapetech.

Květiny živé

DSC_2890p

Velmi významně ovlivňují své okolí. Pokud jsou zdravé, dodávají energii, působí vstřícně a mohou ovlivňovat nálady a dokonce partnerské vztahy.

Dekorace ze sušených květin

DSC_3024p

Podobně, jako živé květy, jsou nositeli určité nálady, mohou změnit vnímání tmavších koutů, většího prázdného prostoru a zútulnit celou místnost. Důležitá je jejich častá obměna, nesmí být zaprášené a poničené.

Vázy, květináče, obaly na květináče

DSC_2892p

Vázy jsou velmi významným prvkem obohacujícím prostor okolo nás. U vstupních dveří přitahují pozitivní energii z okolí. Při umístění květin a sušených dekorací násobí svou energii. V interiéru pak nabádají ke zklidnění a meditaci.

Věnec

IMG_7351

Věnce jsou kruhové dekorace, jejichž sílu znaly už generace dávno před námi. Nejčastěji se využívaly k zavěšení na dveře jako symbol ochrany. Jarní věnce pak symbolizují obnovu, nové zrození. Na podzim dodávají energii, když se okolní příroda pomalu chystá k zimnímu klidu.

Skleněná dekorace

DSC_2877p

Jejich průzračnost symbolizuje tok života, jeho krásu ale také křehkost. Výrazně poutají pozornost, skleněné předměty je tedy vhodné umístit tam, kam chceme přilákat pohledy našich hostů.

Orchidej

orchideje_kolaz1

Svůdnost orchidejí nezůstala bez povšimnutí ani v dávných dobách. Orchidej umí přitáhnout lásku a symbolizuje plodnost a také soulad mezi partnery nebo členy rodiny.

Košík

DSC_2920p

Koš symbolizuje hojnost. Nabádá k naplnění. Zajišťuje domácnosti blahobyt a posiluje. Pro uchování těchto hodnot je dobré ho umístit ke vstupním dveřím nebo na kryté místo v rušnější části zahrad.

Lampy

DSC_0179p

Velmi významný prvek. Lampy udržují naše spojení s duchovním světem, zároveň nás chrání před temnotou a negativní energií. Vhodné je umístit ke dveřím, na okna, balkóny nebo do zahrad. K lampám pak neodmyslitelně patří svíčky v různých barevných variacích.

 

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, Brno – Lesná
ODKAZ: WEBOVÉ STRÁNKY AMMI
ODKAZ: FACEBOOK AMMI