Kadeřnictví v salonu LOUIS LOVELO – expert na pánské střihy

Toužíte po změně Vaší vlasové image? Pánové – hledáte experta právě na ten správný střih pro Vás? Pak zkuste kadeřnictví v brněnském salonu LOUIS LOVELO!

Salon LOUIS LOVELO nabízí široké spektrum komplexních služeb – manikúru a pedikúru (včetně lakování skvělým ROCK LACEM), kosmetiku a také vynikající kadeřnictví, kde se o Váš účes i zcela novou image Vašich vlasů postarý talentovaný kadeřník MICHAL HEMALA.

vlasy5

Kadeřník Michal Hemala je velmi kreativní a nadaný, zúčastnil se i televizní soutěže Ostříháno, prošel školením TIGI Academy v Londýně a pracoval pro prestižní brněnský salon. V salonu používá kvalitní vlasovou kosmetiku TIGI a Trinity.

Michal Vám poradí s výběrem toho správného střihu a doporučí to nejlepší právě pro Vaše vlasy. Navíc je to skutečný expert na pánské stříhy, dokáže vytvářet i originální ornamenty do krátkých vlasů – podívejte se do naší fotogalerie:)

 

TIGI Hair Reborn – exkluzivní péče od TIGI, Hair Reborn péče pro vlasy, která je testována nejlepšími kadeřníky ve Velké Británii. Služba je složena ze dvou částí, tou první je vlasový treatment, který vlasy povzbudí a vyživý. Péče je vhodná pro všechny tipy vlasů.

Čtenáři našeho blogu také získají po sdělení kódu 1209  10% slevu na barvení vlasů:)

 

Více se o salonu Louis Lovelo můžete dočíst ve starším článku u nás na blogu: LOUIS LOVELO / Cool Brno Blog

Oficiální stránky salonu Louis Lovelo: LOUIS LOVELO OFFICIAL WEB

Salon Louis Lovelo na Facebooku: LOUIS LOVELO / FACEBOOK

Otevřeno:
PO-PA 9-20
SO 10-17
tel. 604 11 77 95