Jaro v plné parádě v Amande Fashion Store!

Zcela upřímně – co se módy a obchodů s oblečením týká, není na tom Brno nic moc… I já tady mám jen pár oblíbených shoppů, kam ráda a „na jistotu“ zajdu, ale daly by se spočítat na prstech jedné ruky. Ovšem, jedním z těchto obchodů, kde to rozhodně stojí za to, je určitě Amande Fashion Store na Minské. Tady jsem vždycky absolutně nadšená a jen málokdy odejdu s prázdnou.

A své postřehy a fotky z Amande Vám také ráda a často prezentuji i tady, na blogu – protože věřím, že takovou boží inspiraci, milé holky, určitě oceníte, co?:) Alespoň soudím dle Vašeho zájmu o fotky, které zveřejňuji i na Facebooku blogu…:)

Každopádně, já jsem se nedávno do Amande stavila a opět jsem tu pro Vás nafotila celou řadu horkých novinek, které před pár dny dorazily z Itálie.

V Amande totiž najdete několik italských brandů, které jsou tím, co nabízí, rozhodně moc zajímavé. Jedná se v každém případě o dost originální věci, které nepostrádají šmrnc, propracované detaily, jsou z krásných a jedinečných materiálů a co víc – mají je tu vždy jen v omezeném množství kusů. Můžete si tak být jisté, že holky z celého Brna nebudou „jak přes kopírák“. A to, věřím, určitě všechny také oceníme, hmmm?:)

V Amande Fashion Store najdete krásnou italskou módu brandů brandů Roberta Biagi, Sexy Woman a Any Case a je fakt z čeho vybírat. Novinkou je pak další italská značka – Michaela Mii.

Mají tu kousky vlastně pro naprosto všechny příležitosti – pro každodenní nošení, na procházky s dětmi, do práce, ale i na party, nebo večírek. Barevně, stylově…každá si tu najdeme to svoje.

Aktuálně panuje v Amande už ta pravá jarní atmosféra, mají tu spoustu věcí, které právě teď, na jaře, skvěle užijete. A vlastně, hodit se Vám budou i v létě, nebo i na podzim…spoustu oblečení zde má hodně nadčasový look, takže z módy jen tak rychle nevyjdou – třeba věci v trendy khaki barvě, která se v kurzu drží už hodně dlouho.

Koupíte tu celou řadu krásných jarních bundiček, kabátků, sáček…to jsou věci, které vypadají velmi žensky a hodí se v podstatě k jakémukoliv typu outfitu. Stačí jen vhodně zvolit doplňky.

Já tu miluji také šatičky – i těch tu mají spoustu. Perfektně sednou a zdůrazní ženské křivky. Opět se dají nosit v podstatě kamkoliv – na méně okázalé příležitosti k nim vezměte třeba koženou, nebo džínovou bundu, na večírek naopak zase boty na vysokém podpatku.

Nechybí tu ani džíny, nebo plátěné kalhoty… Jednotlivé kousky zde jdou skvěle vzájemně kombinovat, takže si tu můžete vybrat celý outfit, doslova od hlavy až k patám.

Parádní věci, co říkáte? Já jsem tu z nich vždycky naprosto nadšená… Až budete mít cestu, stavte se taky mrknout, stojí to za to!

Mrkněte na mnoho fotek z AMANDE Fashion Store také do fotogalerie.

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook