Jaro v Amande Fashion Store!

Řeknu vám, příchod jara je naprosto skvělým důvodem udělat si radost a pořídit si nějaký ten módní kousek, díky kterému si tu jarní náladičku ještě lépe užijete!:) V obchodech už jsou nové jarní kolekce – a já vám nyní pravidelně přináším reporty „kde a co“! Zašla jsem se mrknout také do svého oblíbeného Amande Fashion Store na Minské – tady to totiž vždycky stojí za to! Co tu aktuálně najdete?

Je toho spoustu a opět veliká paráda! V tomto butiku najdete úžasnou italskou módu, přesně ve stylu, který je mně osobně hodně blízký. Každý kousek je naprosto originální, zajímavý – prostě jiný a výjimečný. A to se mi líbí, nuda a šeď v oblékání, to není nic pro mě… :)

I v Amande už zavládlo jaro – je tu spoustu krásných, jarně laděných kousků. Mají zde modely v úžasných, zářivých barvičkách, které k jarní náladě rozhodně patří… :)

Trendem, co se barev týká, jsou tuto sezónu výrazné barvy, červená, zelená, oblíbený maskáčový vzor, ale i pastelové tóny… Tak pokud patří tyto barvičky k těm vašim oblíbeným, rozhodně si novinky v Amande omrkněte!

Skvělé tu mají džíny! Tak výborně sedí, opravdu – a to mám srovnání i z jiných obchodů s oblečením. Tyto džíny padnou doslova jako ulité – a opět, každý kousek je něčím zajímavý, má propracovaný detail, zdobení, aplikaci…

Co se značek týká, tak v Amande koupíte oblečení od brandů, jako jsou Sexy woman, Maryley a Please. Skvělá je také značka Roberta Biagi – to jsou elegantnější a luxusní záležitost. Dále tu mají brandy Alta Tensione, nebo Any Case…

Spoustu outfitů jsem vám tu opět nafotila, oblečené na sobě – ať máte představu, jak takové kousky vypadají ve své reálné funkci.

Já jsem nabídkou v Amande vždycky až nadšená a nikdy odtud neodejdu s prázdnou. Majitelka butiku, Zuzka, se v módě opravdu skvěle vyzná, to musím uznat. Za mě je toto stále jeden z nejlepších butiků s oblečením v Brně a všem moc doporučuji sem zajít. Stojí to fakt za to, holky… :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)