Jarní novinky pro dětičky v Original Marines

Dnes tu mám inspiraci pro dětičky a rodiče! Představím vám novinky od značky Original Marines – nová jarní kolekce je krásně barevná, pestrá, plná super kousků, které se budou líbit jak nám, rodičům, tak samozřejmě i dětem! Kamenný obchod je sice nyní zavřený, ale stále funguje eshop  www.originalmarines.cz ! Mrkněte, jaké věci tu najdete ;)

Co se výběru týká, tak značka Original Marines nikde nezklame! Mají opravdu nádherné věci, barevné, veselé a pestré, často i s motivy oblíbených postaviček z pohádek – přesně tak, jak to mají děti rády. :)

A aktuální jarní kolekce se skutečně povedla! Spoustu zajímavých modelů jsem vám pro inspiraci nafotila – však posuďte sami, já myslím, že vybírat je opravdu z čeho. ;) Kamenný obchod je sice nyní zavřený, ale stále funguje eshop www.originalmarines.cz 

Nejvíc mě zaujaly nádherné jarní bundičky, pro kluky i holčičky. Jsou lehounké, akorát ideální do nestálého jarního počasí, zahřejí, zkrátka, jsou „tak akorát“.

Pro holčičky mají bundičky i s různými vzory, volánky a zdobením, tak, jak to mají malé parádnice úplně nejraději…:)

Nechybí i další jarní nezbytnosti a doplňky – třeba tenké čepičky a šátky na krk.

Naprosto nádherné mají vždy různé tepláčky, mikinky a trička – přece jen, právě tyto věci děti užijí vždy úplně nejčastěji, zkrátka pro děti plati – pohodlí nadevše!

Ovšem, koupíte i krásné věci pro více slavností příležitosti – pro holčičky především různé sukýnky, šatičky, zdobené halenky a legínky.

Pro kluky tu pak mají košile, polokošile, nebo ležérní saka.

Co je velká paráda, tak dětské koženkové bundičky! Pro holčičky je mají i zdobené, v lila barvě. Vypadají kouzelně, zvláště na malých dětech!

Vůbec, pro batolatajsou věci snad úplně nejhezčí. V těch malinkých velikostech vypadají přímo božsky a roztomile, že?

Pro ta úplně nejmenší miminečka tu jsou pak zajímavé dupačky, overálky, svetýrky a k nim pak i různé doplňky.

Tak co říkáte, super věci, že? A navíc i opravdu kvalitní – sama mám od této značky pro své syny spoustu věcí a jsou stále krásné, i po častém praní. :)

Na spoustu fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka, nyní je ovšem zavřený, nakupovat lze ale přes eshop www.originalmarines.cz

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram