Jarní kolekce v butiku KOCCA!

Jedním z butiků, které v Brně rozhodně stojí za pozornost, je butik KOCCA na České! Holky, které máte rádi stylovou, italskou módu, tady se vám bude líbit. Tak, jako mně! :) Nedávno jsem se tu byla po delší době podívat a opět jsem pro vaši inspiraci nafotila krásný novinky, věřím, že by vás mohly zaujmout… ;)

Musím uznat, že si oblečení z největší části pořizuju hlavně v menších obchůdcích a buticích, kde najdu zajímavé a originální kousky, zkrátka, „jiné, než jinde“. Co se oblékání týká, potrpím si na určitou originalitu, jedinečnost vlastního stylu, nebojím se i lehké extravagance…zkrátka, nuda a šeď, to není nic pro mě. :)

A právě takové věci, které mají v butiku Kocca, jsou přesně tím, co se mi líbí. Značka KOCCA je neuvěřitelně ženská, elegantní, stylová, nepostrádá právě ten vytříbený vkus, který je pro italskou módu už všeobecně pověstný.

V butiku KOCCA najdete dámskou módu pro všechny příležitosti. Koupíte tu úžasné džíny, halenky, bundičky ale i boží šatičky na večírky, plesy, nebo slavnostní události. A můžu vám říct, právě ty šaty…ach, no brala bych snad všechny, vždycky se tady úplně zamiluju… :)

Jak jsem napsala v úvodu, aktuálně je v butiku KOCCA k dostání nová kolekce, která opět stojí za velkou pozornost. Pro inspiraci jsem vám opět několik outfitů vybrala a nafotila – holky, co na tu parádu říkáte vy? ;)

V jarních novinkách nechybí lehké svetříky, kabátky, zajímavé topy, opravdu, každý kousek je něčím výjimečný a originální.

A pozor – mají tu i úžasnou řadu, ve které je v nabídce totožné oblečení jak pro nás, dospělé ženy, tak pro malé holčičky – takže se můžete s malou parádnicí obléct stejně. ;)

Spoustu fotek outfitů z butiku KOCCA si prohlédněte také ve fotogalerii.

Butik KOCCA najdete na České 26.

ODKAZ: KOCCA / facebook