Jaké bude nové dermocentrum Chytré lékárny?

Víte, že máme v Brně, v Chytré lékárně v pobočce na Kobližné, dermocentrum s velmi širokou nabídkou dermokosmetiky? A právě toto dermocentrum bude brzy mnohem větší a klientům nabídne i celou řadu rozšířených služeb, které doplní ty stávající, jako jsou diagnostika pleti, nebo Centrum korektivního líčení, které pomáhá zakrývat nedokonalosti pleti, jakými jsou akné, jizvy, vitiligo, apod.
O tom Vám přece musím napsat – protože dermokosmetika, to je téma, které milujeme – tedy hlavně my, ženy…:)

Když se nad tím zamyslím, používám výhradně „dermokosmetiku“ – tedy takovou kosmetiku, která je od prověřených značek, je kvalitní a dostupná právě v lékárnách. Z drogerií se pleťové i tělové kosmetice víceméně vyhýbám, zkrátka si myslím, že moje pleť i tělo si „zaslouží tu nejlepší a nejvíce kvalitní péči“.

Photo 12.08.16 10 12 20

A právě nejšiřší škálu dermokosmetiky jsem objevila v Chytré lékárně na Kobližné, kde je jedna celá část vyhrazena coby dermocentrum. Najdete tu opravdu tolik dobrých kosmetických značek – nechybí můj milovaný NUXE, velký sortiment produktů od Biodermy, Vichy, Avéne, La Roche Posay, nebo od Dr. Hauschky…

Photo 12.08.16 10 12 40

Photo 12.08.16 10 13 19

Photo 12.08.16 10 13 25

Photo 12.08.16 10 13 57

Co je velmi důležité – na výběr a „hledání“ toho správného a vhodného produktu právě pro Vás tu „nejste sami“ – poradí a pomohou Vám šikovné a zkušené dermoporadkyně, které veškeré nabízené přípravky dobře znají a ví, který bude pro Vás ten NEJ. Toho si opravdu cením, protože vybírat kosmetiku bez zkušeností a doporučení opravdu není jen tak…

Photo 12.08.16 10 14 42

Prostředí už i stávajícího dermocentra je opravdu příjemné, světlé, voňavé, vše si tu můžete v klidu vyzkoušet, pročíst, máte čas na rozhodnutí… Chodím sem ráda a vždy si nějakou kosmetickou specialitku přinesu i domů:)

Photo 12.08.16 10 15 50

Dnes Vám ale chci napsat jednu velmi pozitivní informaci, kterou jsem se ve vztahu k dermocentru Chytré lékárny na Kobližné nedávno dozvěděla! Toto dermocentrum se bude nyní zvětšovat a navíc, nabídne svým klientům celou řadu nových a zajímavých služeb.
Na co se tedy můžete těšit?

Nové dermocentrum bude podstatně větší, než to stávající – dokonce mám tu zprávu, že se bude jednat snad i o největší dermocentrum na Jižní Moravě vůbec! To zní skvěle, co myslíte?

Dermoporadkyně Vám tu bude skutečně v pravém slova smyslu „k ruce“ – od zákazníků ji totiž nebude dělit „stěna“ (přepážka), jak tomu bylo nyní. Dermoporadkyně Vám vždy dané produkty ukáže, popovídá si s Vámi o nich a bude se snažit Vám najít to, co hledáte. Dozvíte se mnoho potřebných informací o daném přípravku, což je pro rozhodování „zda koupit, či ne“, naprosto nezbytné. Ovšem, tuto milou službu jste již mohli poznat i ve stávajícím dermocentru.

Velkou novinkou bude také tzv. „tester bar“ – kde se budete moci seznámit detailně s velkou řadou produktů. Budete moci otestovat jejich konzistenci, vůni, snášenlivost s Vaši pletí. To je rozhodně velmi dobrá věc, která mi na mnoha místech při nákupu kosmetiky chyběla. Sama mám hodně citlivou pleť a u mnoha přípravků mi vadí např. přílišná vůně… Nyní si budu moct mnoho produktů vyzkoušet a přesvědčit se, zda mi skutečně „sednou“.

Nové dermocentrum bude klientům nabízet také rozšířené služby – např. možnost líčení, či využití služeb vizážisty. Mimochodem – víte, že v dermocentru Chytré lékárny na Kobližné koupíte také dekorativní kosmetiku – např. vynikající věci od značky Dr. Hauschka, nebo veganské laky na nehty Spa Ritual?

Photo 12.08.16 10 13 37

Photo 12.08.16 10 13 46

Novinkou bude také využití digitálních technologií v prostorách dermocentra – LCD monitorů – se kterými jste se rovněž ve stávajícím dermocentru nesetkali.

Zkrátka, můžete si být jistí, že návštěva nového dermocentra bude rozhodně velice příjemným a milým zážitkem – a věřte, že se sem budete rádi vracet.

Těště se také na reportáž, kterou Vám přinesu z otevření nového dermocentra, které proběhne v pondělí 29. srpna. A mimochodem – přijďte se také podívat…!:)

Dermocentrum najdete v Chytré lékárně, v pobočce na Kobližné ulici.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook