Jak pečovat o vlnité a kudrnaté vlasy? Vyzkoušejte produkty LaVie Curls!

Pokud máte kudrnaté vlásky tak jistě víte, že je o ně potřeba pečovat vhodnými produkty – aby vlnky byly lesklé, bez krepu, poddajné a účes vypadal co nejlépe. Pro vlnitý typ vlasů je bezesporu nejlepší péče dle CGM metody, která vyžaduje speciální přístup, péči a také, ty správné produkty. Přípravky pro péči o kudrny by měly mít perfektní složení – bez silikonů, sulfátů a s dostatečným poměrem hydratačních i proteinových složek. Takové přípravky se obecně hůř shání, v běžných drogeriích na ně obecně nenatrefíte. Chci vám ale doporučit přípravky pro vlnité vlasy LaVie Curls – jedná se o novinku na trhu, kterou vyvinula Lucie Okénková, majitelka brněnských salonů pro kudrnky Okénka a Kudrnka z Okénka. Dámy, vyzkoušejte tuto značku, určitě si ji zamilujete!
Mimochodem, s novou značkou se budete moci seznámit i příští sobotu na MINT Marketu v Tržnici Brno – kde se můžete těšit i na vlasové poradenství!
Správně zvolené přípravky pro vlnité vlasy, takové, které splňují přísná kritéria „CGM friendly“ dokáží naše kudrnky neuvěřitelně proměnit, sama jsem se o tom přesvědčila, když jsem před pár lety s CGM metodou začala.
Určitě si pořiďte vhodný šampon, kondicionér, masku a také produkty pro styling – to je asi ten nejpodstatnější „základ“, bez kterého se při péči o vlnité vlásky neobejdete.
Jak jistě víte, právě CGM povolené produkty se shání těžko, v běžných drogeriích na ně až na výjimky nenatrefíte. Nakupovat tak musíme na e-shopech, kde je problém v tom, že produkty nemáme šanci předem vyzkoušet.
Proto, ráda bych vám doporučila zcela novou značku CGM friendly produktů, kterou vyvinula paní majitelka salonů Okénka a Kudrnka z Okénka, Lucie Okénková.
Značka se jmenuje LaVie Curls a veškerá vlasová kosmetika pro kudrnky i doplňky jsou dostupné na novém e-shopu www.laviecurls.cz.
A jaká je nová řada vlasových produktů LaVie Curls? Jedná se o pečující i stylingové přípravky, které jsou pečlivě vytvořeny tak, aby byly šetrné k vlnitým a kudrnatým vlasům. Složení také přísně splňuje veškerá kritéria, která mají CGM friendly produkty splňovat.
Ingredience jsou v prémiové kvalitě, vše je také vyrobeno u nás, v České republice.
Zajímavostí pak je i zcela veganské složení, bez obsahu palmového oleje.
Celá komplexní řada zahrnuje celkem 12 přípravků – denní šampon, hloubkově čistící šampon, fialový šampon, proteinový a hydratační kondicionér, proteinovou a hydratační masku, leave-in, aktivátor, pěnu, gel a olejové sérum.

V sekci mytí na e-shopu (viz odkaz níže) najdete přírodní šampon na denní mytí, chelátový šampon, který slouží k hloubkovému čištění a skvělý fialový šampon pro potlačení žlutých odstínu na vlasech.

Vybírat pak můžete i ze stylingových produktů, které vlasy podrží, dodají jim objem, vlnám definici.
Super je, že s paní majitelkou můžete přes zprávy na FB, nebo IG salonu vše zkonzultovat, doporučí vám, které produkty by mohly sednout.
V obou salonech Okénka pak s těmito produkty také pracují, můžete si tak i zde vše vyzkoušet, což je nespornou výhodou této značky!
V salonech Okénka a Kudrnka z Okénka si můžete koupit i malá balení (cestovní) této kosmetiky, což je pro otestování a seznámení se se značkou také super! :)
Dámy, ať o nové CGM značce LaVie Curls víte!