Inspirace z obchodu LITEX Brno – tentokrát na krásné plavky!

Možná si říkáte, že nyní, v zimě, je na inspiraci na krásné plavky ještě možná moc brzy. Ovšem, pokud se právě v této době rozhodnete, že si nové plavky potřebujete pořídit tak zjistíte, že to může být problém. Hezké plavky opravdu nyní v obchodech nenajdete – až na jednu výjimku. Tou je obchod Litex Brno, kde plavky seženete celoročně. A pozor, aktuálně tu mají už i plavky z nové kolekce – mnohé krásné kousky jsem vám zde nedávno nafotila! Mrkněte v následující reportáži se spoustou fotek… :)

I když vyloženě plavková sezóna ještě zdaleka nezačala, krásné plavky se i nyní mohou hodit – ať už se chystáte třeba na dovolenou, do lázní, nebo chodíte plavat do krytých bazénů… Sehnat hezké plavky je v této době opravdu problém, mnohé obchody, které plavky v letní sezóně nabízí, je nyní nemají… A to se netýká jen dámských plavek, ale i pánských a dětských.

Pokud tedy plavky sháníte, určitě se zajděte podívat do obchodu Litex Brno na Jánskou ulici (vchod z Alfa pasáže). Zde je pestrá nabídka plavek celoročně – jak pro dámy, tak i pány a děti.

Nyní tu mají dokonce už celou řadu krásných kousků z nové kolekce – několik stylových plavek jsem vám zde nedávno nafotila, věřím, že se vám budou líbit!

Plavky značka Litex nabízí skutečně ve velmi pestré škále, vybírat můžete z mnoha zajímavých střihů, typů, vzorů i barev. Plavky – zejména ty jednodílné, mají ve skvělých střizích, pro každý typ postavy. Všechny plavky pro značku Litex se také šijí v ČR!

Perfektní a oblíbené jsou i plavky typu „tankini“ – jedná se o dvoudílný typ plavek, kdy horní díl důmyslně kryje bříško. Jsou super i pro ženy po porodu, které se ještě necítí zpět v kondici. ;)

Moc krásné jsou i plavky dvoudílné, opět k dostání v mnoha typech a střizích.

A pokud sháníte vyloženě sportovní plavky, jste v obchodě Litex Brno také na správném místě!

Super je i špičková kvalita, pevné materiály – značka Litex má obecně mnohaletou skvělou pověst, takže si můžete být kvalitou opravdu velmi jistí. :)

Dámské plavky (jednodílné a dvoudílné) zde nabízí ve velikostech 36 – 52, košíčky do velikosti G.

Pánské plavky (klasické, boxerky, koupací šortky) ve velikostech 46 – 58, nebo klasické číslování S – XXXL.
Dívčí plavky (jednodílné a dvoudílné) ve velikostech 98 – 164. Chlapecké plavky (klasické, boxerky, koupací šortky) ve velikostech 110 – 164.

Pokud plavky, nyní, nebo kdykoliv během roku – v obchodě Litex si je určitě vyberete! :)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram