Inspirace z Freeportu – nový obchod Under Armour a tipy z obchodu Triumph

Jak jsem vám nedávno psala, v outletovém centru Freeport v Hatích u Znojma máme několik nových obchodů! Jedním z nich je i obchod velmi populárního amerického brandu Under Armour – věřím, že budete určitě znát. Právě v obchodě Under Armour jsem vám nafotila spoustu fotek pro inspiraci, je tu z čeho vybírat! A krásné kousky za super ceny pořídíte i v obchodě značky Triumph, mají tu překrásné podprsenky, kalhotky a také plavky! Čtěte dál!

Outletové centrum Freeport má opravdu skvělou úroveň, přibylo tu několik nových obchodů i světově respektovaných značek. Ve Freeportu koupíte třeba módu oblíbeného brandu Karl Lagerfeld, novinkou je tu velká prodejna GAP, nebo právě i obchod Under Armour.

Značka Under Armour se těší mimořádné popularitě po celém světě. Nabízí vysoce kvalitní, funkční a designově nádherně zpracované oblečení na sport, zejména do fitness, ale i pro další aktivity.

Značka byla založena už v roce 1996 v USA, cílem je nabízet zákazníkům kvalitní oblečení, které zároveň poskytne pohodlí a komfort pohybu. Myšleno je také na to, aby dané kousky dobře odváděly pot a naopak, aby zahřály, pokud je to vyžadováno. Velký důraz je tedy kladen zejména na výběr vhodných materiálů, které jsou pro vysokou zátěž ideální.

Under Armour nabízí sportovní oblečení nejen pro ženy, ale i pro muže a děti. Za zmínku pak stojí i jejich sportovní boty a doplňky – batohy, tašky, kšiltovky…

A právě nový obchod Under Armour je asi měsíc nově otevřený v outletovém centru Freeport. Prodejna je zde opravdu veliká s širokým sortimentem outletových kolekcí této značky.
Výhodou jsou zejména ceny, outletové řady jsou až o 50% levnější, než v běžných obchodech tohoto brandu. Nákup se vám tedy skutečně vyplatí.

I když se zde jedná o outletové kousky, jsou nádherné! Sportovní móda navíc nepodléhá „módnímu diktátu“, tudíž i kolekce z předchozích let jsou aktuálně velmi IN.

Já vám nafotila velmi pohodlné legíny, trička, bundičky, kraťásky… A musím sama uznat, že všechny tyto věci byly neuvěřitelně příjemné.

Navštívila jsem zde také obchod značky Triumph, nabízející spodní prádlo.

I obchod Triumph je ve Freeportu skvěle zásobený. Koupíte tu kvalitní spodní prádlo, podprsenky, kalhotky, ale také plavky, a to jak dvoudílné, tak i jednodílné.

Oceňuji, že tu mají sortiment také pro ženy, které potřebují větší velikosti, zejména podprsenek, nebo právě plavek. Plavky jsou zde v krásných barvách, vzorech a také, pro každý typ postavy.

Nafotila jsem vám pár krásných kousků podprsenek v trendy barvách – toto jaro se nese ve znamení barev, proč si tedy nedopřát právě úžasně barevnou podprsenku? :)

Moji favorité byly kousky v modré, červené a fialkové barvě. Super byly i střihy, podprsenky velmi dobře seděly.

V obchodě Triumph ve Freeportu se vám navíc budou ochotně věnovat a pomohou vám vybrat tu správnou velikost.

Zastavte se do Freeportu, nákupy tu opravdu stojí za to! :)

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram