Inspirace pro rodiče – kurzy pro děti pro posílení jejich schopností, dovedností, intuice…v centru Světladíl

Milí rodiče… Následující článek budu patřit zejména vám, potažmo pak i vašim dětem. Ráda bych vám představila a doporučila velmi zajímavé a specifické kurzy pro děti, které svým zaměřením i unikátní metodikou rozvíjí jejich schopnosti, soustředění, intuici, vůli i mnohé dovednosti.
Tyto kurzy vede centrum Světladíl, a to v rámci celé ČR a také na Slovensku. Kurzy probíhají i u nás v Brně a děti můžete přihlásit v podstatě kdykoliv!
Více o kurzech v centru Světladíl v mém článku…

Jako každý rodič určitě chcete pro své děti jen to nejlepší. Záleží vám na tom, jakým způsobem se vaše děti vzdělávají, jak tráví volný čas a také, jak se rozvíjí – cílem je samozřejmě, aby z dětí vyrostli šťastní, inteligentní lidé, kteří jsou schopní zařadit se do společnosti ke své spokojenosti i ke spokojenosti okolí.

Primární pro rozvoj myšlení, uvažování i vnímání okolního světa je samozřejmě dětství. Je proto vhodné děti v této době směřovat, věnovat se jim, učit je… Ale jak, když sami i z pozice rodiče často nevíme, jak na to?
Výchova je nesmírně náročný „úkol“ – v tom mi dají jistě všichni rodiče za pravdu. Najít ten správný balanc ve ve výchovných krocích a přístupu k dítěti je někdy velmi náročné…

Proto, mohly by vás oslovit právě kurzy pro děti, které nabízí centrum Světladíl – centra najdete v rámci celé České republiky, ale i na Slovensku. 
Zaměřením kurzů je aktivace Extra Okulárního Vidění (EOV®) u dětí, kdy se tak posilují schopnosti, zodpovědnost, soustředění…

Mimochodem, spolek Světladíl z.s., je jediné oficiální centrum, které exkluzivně spolupracuje s tvůrcem metodologie EOV® panem Noé Esperónem z Mexika.

Právě díky extraokulárnímu vidění jsou děti schopné rozvinout svou mysl, rozšířit své vědomí a posílit svou vlastní vůli a intuici.  Zlepšuje se tím jejich chování nejen doma, ve škole a ve společnosti, ale i vůči přírodě a sobě samým.

Kurzy extraokulárního vidění jsou vhodné pro děti od sedmi let, ale také pro dospělé!

Kurz se skládá vždy z 10 lekcí, kdy každá lekce má nějaké téma – to se  zpracovává formou metaforických obrazů (introspektivní psychodynamika) a rodiče následně dostanou doporučení, jak k dítěti přistupovat, aby si dítě nové přesvědčení ukotvilo.

Kurzy jsou opravdu skvělou formou rozvoje mysli dětí, která vám změní život. Navede vás na cestu, na které budou vaše děti šťastné, úspěšné, spokojené a spolu s nimi i vy.

Mimochodem, rodiče jsou nedílnou součástí celého procesu, a proto je kurz považován i za unikátní rodinnou terapii.

Nejvíc je kurz vhodný pro všechny děti a dospívající ve věku 7 – 21 let, které mají podporu obou rodičů a chtějí se rozvíjet. Nemusejí mít
žádný handicap či problém. Zároveň je metoda vhodná pro děti, které se setkávají ve svém životě s problémy jako jsou strachy, plačtivost, šikana, noční můry. Nebo ideální pro děti, které řeší problémy ve škole – učení, čtení, soustředění, určitý předmět, problémy v kolektivu, nízká sebedůvěra, hyperaktivita.
Pro děti, které mají překážky zlepšit se ve sportu, problémy s autoritou, s jídlem – sladkosti, hodně jídla.

Mezi nejčastější přínosy, které rodiče chválí, je celkové uklidnění dítěte ve smyslu důvěry v sebe, v proces a život. To s sebou přináší zlepšení rodinných i přátelských vztahů dítěte, otevřené emoce, prožívání a schopnost komunikace o nich. Přichází samostatnost a zodpovědnost a odchází strachy, noční můry a jiné problémy.

Vzrůstá rychlost a schopnost se učit, a to nejen do školy, ale také zlepšení se ve sportu či v hraní na hudební nástroje.

Do kurzu se lze přihlášit přes web centra Světladíl pod tímto odkazem: https://www.svetladil.cz/prihlaska/, popř. dotazy a info na mailu: tereza@svetladil.cz

Přihlašování není časově omezeno. Nástup je možný kdykoliv po dohodě. Kurzy probíhají v Brně a také v Blučině. 

ODKAZ: SVĚTLADÍL / web
ODKAZ: SVĚTLADÍL / facebook
ODKAZ: SVĚTLADÍL / instagram