Inspirace pro letní dovolenou – v Augustiniánském domě v Luhačovicích!

Také už začínáte plánovat léto, letní dovolené? Pokud ano, chci vám dnes dát jeden zajímavý tip, třeba vás inspiruje… :) Za dokonalým odpočinkem, pohodou, skvělými službami, totiž nemusíte jezdit nikam daleko. Co si letos užít pár dnů v Luhačovicích, konkrétně ve wellness & spa hotelu Augustiniánský dům? Můžu sama za sebe říct, v létě je to tady opravdu nejkrásnější…:)

O tomto úžasném hotelu jsem vám na blogu už několikrát psala. Sama sem jezdím několikrát do roka, ovšem na pobyt v letním období se tu obzvlášť těším. Můžete si tu tak opravdu vychutnat zdejší nádherné prostředí – zejména to venkovní, Zahradu šesti smyslů, nádherný altánek, můžete se slunit na lehátku na terase, nebo ve venkovní části spa.

Zkrátka, věřím, že užít si tu pár dnů, nebo i víkend, je opravdu skvělou volbou.

Už když do tohoto hotelu přijedete a vyjdete poprvé ven, nadchne vás perfektně upravené okolí – terasy, zahrady, altánek… Vše je citlivě a dokonale upraveno, design je čistý, moderní, ovšem nechybí v něm spoustu přírodních i vintage doplňků. Očekávejte kobinaci dřeva, kovu, proutěných doplňků, ale také luxusního nábytku, prosklených oken teras… Vše je zkrátka pastvou pro oči. :)

Naprosto úžasný je i přilehlý altánek, který najdete kousek od hotelu, ukrytý pod stromy. Už z dálky vás láká k návštěvě. Altánek je na vyvýšeném místě – krásně tak vidíte celý wellness hotel, ale také zahradu.

A právě v létě je zdejší prostředí opravdu úchvatné. Skvělé je, že i snídaně, obědy si můžete vychutnat venku, na zahrádce před restaurací.

Pro své hosty v rámci letních pobytů připravili v Augustiniánském domě i několik „letních specialit“ – které vám zdejší pobyt ještě víc zpříjemní. Na co přesně se tu můžete těšit?

  • Grilování formou rautu každou prázdninovou středu a sobotu na venkovní terase s živou hudbou
  • Nový letní a la carte s využitím kvalitních, sezónních surovin
  • Osvěžující koktejly a domácí limonády na prosluněné terase
  • Každý týden se můžete zúčastnit zahradních rituálů „Sám sobě terapeutem“ s důrazem na podporu zdraví, dechová cvičení a naladění se na sezónní cyklus.
  • Letní nabídka procedur zaměřených na uvolnění a načerpání životní energie SEZÓNNÍ NABÍDKA
  • Ranní cvičení jógy v hotelové zahradě

Více si pak letní nabídku, včetně pobytů, můžete prohlédnout ZDE.

Za pozornost pak stojí i letní nabídka sezónních procedur!  Já jsem tu vyzkoušela Augustiniánský detox – což je právě pro jarní, nebo letní období, skvělá věc. :)

Věřím, že právě pár letních dnů strávených zde, v Augustiniánském domě, se stanou jednou z nejhezčích vzpomínek na léto. Určitě si to zde užijete, stejně, jako minulé léto já! :)

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE / web / eshop