Inspirace na nádherné a kvalitní dětské pokojíčky od české značky DOMESTAV!

Hledáte inspiraci na krásný nábytek do dětského pokojíčku? Dnes pro vás jednu takovou mám! Česká značka DOMESTAV, kterou budete mnozí jistě dobře znát, nabízí opravdu úžasný dětský nábytek, variabilní, s mnoha možnostmi sestavení a barevných konfigurací a doplňků. Navíc, Domestav pracuje s českým a slovenským dřevem, vše se zpracovává ručně a kvalita je zde na prvním místě. V následujícím článku vám Domestav víc představím a hlavně, mám pro vás spostu fotek – právě nábytku do dětských pokojů. A hned na úvodu píšu, je to velká nádhera – čtěte dál! ;)

Zařizovat dětský pokojíček, to je vždycky radost! Ať už vybavujete pokojík pro malé miminko, batole, školáka, nebo teenagera, dá se nábytek zvolit tak, aby to vypadalo nádherně a hlavně, aby vše bylo maximálně účelné. A co je také důležité – je dobré brát ohled i na kvalitu, přece jen, děti jsou děti a vše okolo podrobují často značné zátěži – jistě víte, o čem mluvím, zvlášť, když máte doma dva kluky raubíře, tak, jako já. ;)

Proto je rozhodně dobré vybírat kvalitní nábytek, co něco vydrží. Ideální je právě nábytek vyrobený z masívu, který je odolný a hlavně, vypadá krásně. Přesně takový právě vyrábí česká značka Domestav – věřím, že tento název nebude mnohým z vás cizí. ;)

Domestav vyrábí jak nábytek do dětských pokojů, tak i bytový nábytek, postele, včetně matrací a roštů, ovšem je to právě nábytek pro děti, který je pro tuto značku naprosto charakteristický a asi nejvíc se s názvem Domestav pojí.

Na první pohled, když vidíte dětské pokojíčky od Domestavu – je patrné, že to zkrátka „není žádná nuda“. A to je v případě prostředí, ve kterém děti tráví hodné svého času, přece také důležité! Je vidět, že designéři a architekti v Domestavu myslí na to, že děti milují nejrůznější barevné prvky v pokojíčky, bunkry, postýlky s baldachýny a nebesy, skluzavky, houpačky… Dát dětem do pokoje třeba lezeckou stěnu? U Domestavu žádný problém! :)

Tu obrovskou kreativitu, možnost si vše vybrat přesně na míru, včetně doplňků – třeba i těch textilních – to uvítáte jak vy, ale nejvíc právě vaše děti.

Vy zase oceníte hlavně kvalitu, to, že takový nábytek zkrátka něco vydrží. Jak jsem napsala, nábytek se vyrábí z masívu, ručním zpracováním a použité dřevo pochází výhradně z českých a slovenských lesů. Což je taky fajn, zvlášť, když stejně, jako já, fandíte hlavně domácí výrobě.

Jednoznačně tou největší výhodou krásného nábytku z Domestavu je zmiňovaná variabilita. Vše si můžete nechat sestavit naprosto přesně, na míru, přesně podle přání a požadavků. Vytvoří vám zde vizualizaci, pro lepší představu.

Nábytek si můžete zvolit v barevnosti, s nejrůznějšími doplňky, textiliemi, dekoracemi. Zkrátka, pokojíček si tady sestavíte doslova od A do Z.

Úžasný je třeba i promyšlený úložný systém a hlavně, i kreativní doplňky, které děti uvítají – třeba skluzavky, houpačky, nebo právě lezecká stěna. Mít něco takového v pokojíčku? To je přece sen každého dítěte. :)

Zkrátka, český nábytek Domestav je do dětského pokojíčku perfektní volbou. Budete spokojení – vy, coby rodiče – a vaše ratolesti z té parády budou nadšení!

Však mrkněte na fotky – v článku i ve fotogalerii pod ním. ;)

Nábytek značky Domestav si můžete prohlédnout, vybrat a zvolit dle konfigurací přesně do vašeho interiéru v brněnském showroomu a obchodu ve Velkém Špalíčku.

ODKAZ: DOMESTAV – web
ODKAZ: DOMESTAV – facebook
ODKAZ: DOMESTAV – instagram