Inspirace na krásnou jarní módu z Freeportu!

Ve svém následujícím článku vás opět virtuálně pozvu do oblíbeného outletového centra Freeport – a tentokrát mám pro vás zajímavou čistě módní inspiraci! Nafotila jsem vám krásnou jarní a už i letní módu v obchodech Gerry Weber a Marc O’Polo. Mají tu opravdu úžasné šaty, sukně, lehounké halenky, trička, pestrobarevná saka… A fajn jsou i ceny – a to až o 70% nižší než v neoutletových prodejnách stejných značek… Mrkněte na mou reportáž se spoustou fotek!

Koho by nepotěšilo, když nakoupí krásné věci za super ceny, že? Zvláště v aktuální době, která je – co se cen obecně týká – poměrně nepříznivá. I proto doporučuji, nakupujte chytře – za nižší ceny. Jak a kde? Zkuste to právě v outletovém centru Freeport v Hatích u Znojma. Je tu celá řada nových obchodů, nových značek a sama musím uznat, že se tu dají pořídit opravdu super věci. I já tu nakupuji moc ráda, a to nejen pro sebe, ale také pro své syny.

Zpátky k aktuálním novinkám, které vám chci ve svém článku tentokrát představit. Nafotila jsem vám totiž super jarní i letní kousky ve dvou prodejnách, v Marc O’Polo a také v obchodě Gerry Weber – v tomto případě se jedná opět o novější jednotku ve Freeportu, otevřena je tu od tohoto ledna.

Začnu v obchodě Marc O’Polo – věřím, že tuto švédsko-německou značku s více jak padesátiletou tradicí mnozí dobře znáte! ;) Oblečení Marc O’Polo je v duchu sportovní elegance, kolekce se nesou v poměrně jednoduchém stylu, s propracovanými střihy a super materiály.

Výběr v obchodě Marc O’Polo je ve Freeportu obrovský, a to jak pro dámy, tak i pro muže. Já vám nafotila samozřejmě hlavně dámské věci – pár outfitů jsem si opět oblékla na sebe, ať věci vidíte hezky v jejich reálné podobě.

Moc mile mě tu překvapil výběr šatů! Šatů mají opravdu mnoho, v různých barvách, délkách… Super jsou použité materiály, velmi příjemné! Mezi materiály tu nechybí i len, který je velmi trendy tuto sezónu. Navíc, je opravdu vzdušný a příjemně se nosí.

Super jsou i různé košilové šaty…

…nebo šaty volné, s volánky. Jsou velmi ženské a důmyslně dokáží skrýt nějaký ten nedostatek na postavě. :)

Líbily se mi i šaty dlouhé – třeba tyto, s proužky. S denimovou bundou božský outfit! Takové šaty pak určitě užijte i na dovolenou.

Obchod Gerry Weber je ve Freeportu novější, jak píši, otevřený je zde od tohoto ledna. Prostorově se jedná o obrovský obchod, který je zaměřený čistě na dámskou módu.

Dámy, v tomto obchodě si opravdu zaručeně vyberete! Mají tu tolik krásných věci – trička, šaty, sukně, kalhoty a také, komplety!

Právě komplety jsou aktuálně velmi IN – já tu obdivovala třeba tento růžový. S bílými teniskami vypadá moc dobře, že? Ovšem, hodí se k němu i střevíčky na podpatku. :)

Dále jsem vám v obchodě Gerry Weber vyfotila několik super šatů – favoritem pro mě byly tyto v zářivě oranžové barvě, na jaro přímo jako dělané, že?

Stylové jsou i tyto, s květinovými vzory. Mají perfektní střih, užijete je i na business akce, do práce. Mimochodem, ze stejné látky tu mají i kalhoty, nebo trička!

Ceny jsou tu příznivé, nižší, než v klasických obchodech. Ale to vy určitě dobře víte. :)

Udělejte si do Freeportu nákupní výlet, opravdu se to vyplatí!

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram