Inspirace: kouzelné ubytování v Brně – na Chatě u vody!

Opět mám pro vás inspiraci a doporučení na krásné ubytování v srdci panenské přírody. A tentokrát vás „pozvu“ na úžasné místo, které najdete dokonce přímo u nás, v Brně! V jednom z kouzelných zákoutí lesů kolem Brněnské přehrady se ukrývá nádherná Chata u vody, která je určená k pronájmu. Pokud hledáte, kam vyrazit třeba na víkend – a mít přitom Brno v dosahu, nebo kde strávit ničím nerušený relax, obklopeni přírodou, je Chata u vody skvělou volbou! Byla jsem se tu podívat a povím vám, má to zde až pohádkovou atmosféru! Navíc, design uvnitř chaty na vás dýchne útulnem, věřím, že se vám tu bude rozhodně moc líbit! Víc v mém následujícím článku se spoustou fotek…

Ať už jste přímo z Brna, nebo nikoliv, věřím, že právě tuto inspiraci – kam vyrazit na chatu, do přírody, mnozí oceníte. Ne každý z nás má totiž tolik možností trávit čas v přírodě – zvláště, pokud bydlíte třeba v bytě, v centru města…

Zkrátka, o Chatě u vody, o které vám chci napsat, byste rozhodně měli vědět! Na mě to zde udělalo opravdu úžasný dojem.

Chatu u vody najdete vlastně téměř stále v Brně, i když dle adresy popisné se jedná už o Kníničky 56. Tato pohádková chata je doslova ukrytá v jednom z nádherných zákoutí lesů obklopujících Brněnskou přehradu. Určitě mi dáte za pravdu, že právě zde je tolik božských míst, které přímo vybízí k vycházkám, výletům…mimochodem, v přehradě se můžete během léta i koupat. Zkrátka, je to zde perfektní pro dobře strávený víkend, nebo dokonce i dovolenou.

Chata u vody poskytne svým hostům vše, co potřebují, ovšem – v první řadě je to naprostý komfort klidu a pohody. Chata je obklopená stromy, máte zde dojem, že jste daleko ruchu města, nic vás tu nebude rušit.
Je to přímo ideální místo i pro ty z vás, kdo toužíte na pár dnů jen „vypnout“ a vyčistit si hlavu.

Na Chatě u vody se pohodlně vyspí dokonce až 8 osob – můžete sem vzít přátele, rodinu, mimochodem, je to i naprosto perfektní místo pro uspořádání třeba rozlučky se svobodou!

Samotný pozemek, kde se chata nachází, je rovněž obrovský – zahrada má rozlohu 1000 m2 a je oplocená. Což ocení samozřejmě i všichni rodiče malých dětí ta také majitelé pejsků – na chatě se můžete ubytovat i se svým domácím mazlíčkem, za kterého zde nepřiplácíte!

Chata je kompletně vybavená, je tu prostorná kuchyně s jídelním stolem, dále obývací část a tři ložnice.

Oceníte tu i zastřešenou terasu, venku pak nechybí ohniště.

Co tu budete dělat, to je samozřejmě už na vás – výlety do přírody, k vodě, do lesů – třeba i na houby… Rozhodně se tady nudit nebudete!
A pokud vám bude přece jen chybět trochu té „civlizace“, za pár minut jste v Bystrci, stavit se můžete třeba i do wellness v Maximusu, kde jsou pak v okolí i různá sportoviště.

Určitě vás budou zajímat volné termíny – tak i pro tento rok tu stále volné termíny jsou! Ovšem rychle se plní, proto doporučuji udělat rezervaci včas. A třeba si tu můžete zamluvit i víkend, nebo dovolenou na příští rok! Přehled volných termínů a možnost rezervace je přímo na webu chaty – ZDE

Chatu u vody najdete v Brně jen pár kroků od přehrady, na adrese Kníničky 56.

ODKAZ: CHATA U VODY / web, rezervace
ODKAZ: CHATA U VODY / facebook
ODKAZ: CHATA U VODY / instagram