Ideální místo pro pořádání akcí v Brně – i v aktuální době? Zkuste areál Kšírovka!

Často mi od vás, čtenářů, chodí dotazy na téma, kde v Brně uspořádat nějakou akci – ať už oslavu, firemní večírek, setkání s přáteli, nebo jakýkoliv event. Dnes vám chci dát jeden zajímavý tip – skvělým místem pro realizaci právě těchto akcí je golfový areál Kšírovka. Zajistí vám zde catering a pozor – nebude tu nouze ani o zábavu! Můžete využít služby areálu, zahrát si golf, fotbalgolf, minigolf – a to vše v krásném prostředí, nejen uvnitř, ale hlavně venku, což je v současné době více než žádané! Víc v následujícím článku…

O golfovém areálu Kšírovka jsem vám zde už několikrát psala. Je to opravdu krásné místo, kousíček od centra Brna, s pestrou nabídkou služeb.

Kšírovka je primárně o golfu – areálu dominuje 270 metrový driving range s třiceti odpalovacími – travnatými i umělými odpališti. Jedinečná je i chipping zóna o velikosti 10 000m2 – Kšírovka představuje místo, které umožňuje nácvik všech herních situací, kteřé zažijete na golfovém hřišti. V zimním období pak hráči mohou využívat také golfový simulátor, nabízí věrohodné reprodukce 18 světově proslulých golfových hřišť.

Ovšem, mimo golf si tu můžete zahrát také minigolf, nebo fotbalgolf, což je skvělá zábava pro všechny, bez rozdílu věku.

A právě tento krásný areál je přímo jako dělaný pro uspořádání jakékoliv akce pro více lidí – ať už narozeninové oslavy, firemního, či vánočního večírku, nebo teambuildingu.

Areál je prostorný a k akcím můžete využít jak vnitřní prostory, tak samozřejmě i ty venkovní – což je hlavně teď, během babího léta, kdy je venku ještě příjemné teplo, naprosto ideální. Navíc, koronavirová situace se stále nezklidnila, proto jsou venkovní prostory a nebo venkovní stan pro akce mnohem lepší, než prostory vnitřní.
Pro akci vám zde postaví totiž i party stan umístěný venku v areálu, což je také super pro neformální setkání, oslavy a večírky.

V rámci konání různých akcí můžete využít samozřejmě vybavenost a služby celého areálu. Hosté oslavy, nebo večírku jistě ocení třeba turnaj ve fotbalgolfu, nebo minigolfu – je to skvělé zpestření takové akce.

Hosté si zde mohou vyzkoušet a třeba se tak vůbec poprvé seznámit i s golfem – stále je mnoho lidí, kteří nemají vůbec s tímto druhem sportu zkušenosti. A třeba právě při vaší akci, oslavě, večírku…se pro golf nadchnou!

Provozovatelé areálu navíc nabízí pro oslavy a události naprosto kompletní servis – v rámci zábavy a dalších aktivit vám tu zajistí třeba i mobilní casino, barmanskou show, kreslení karikatur, fotokoutek…zkrátka je toho spoustu a věřte, budete nadšení, nejen vy, ale i vaši hosté.

Samozřejmostí je pak i catering dle vašeho zadání.

Mimochodem, areál Kšírovka je také ideální pro uspořádání dětských oslav – děti si tu mohou vyzkoušet nejrůznější sporty a aktivity, nudit se určitě nebudou! Pro děti tu opět zajistí pestrý program, občerstvení a další zábavu. A hlavně – není nad oslavy venku, že? ;)

Tak co říkáte – Kšírovka je pro oslavy, akce, večírky i setkání s přáteli naprosto ideálním místem! ;)

Areál Kšírovka najdete v Brně na adrese K Lávce 705/8.

Na více fotek areálu Kšírovka se podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: KŠÍROVKA / web
ODKAZ: KŠÍROVKA / facebook
ODKAZ: KŠÍROVKA / instagram