Hurá do plavek…!

A je to tady!!! Blíží se léto! Máte radost? Já věřím, že určitě ano:) 

Léto totiž s sebou přináší i mnoho krásného… Teplé, prosluněné dny, dlouhé letní večery, dovolenou, koupání, letní festivaly, šatičky, sukně, kraťásky, plavky… Hmmm a právě to letní oblečení některé z nás možná lehce „děsí“, že?:))) Kilečka navíc totiž v plavkách nezamaskujeme ani náhodou (vzpomínáte, jak nám skvěle posloužil zimní kabát?:)! Takže, holky, chce to zabrat, zmobilizovat veškeré síly a začít trochu makat! Ať si pak na pláži, u bazénů a na koupalištích nepřipadáme, promiňte mi ten výraz, ale mluvím z vlastních pocitů:) – jako „vyvrženej vorvaň“ :)

Takže, co dělat, abychom se z té blížící se plavkové sezóny nezbláznily?:) Tady je pár mých tipů, triků a rad!

1.  Za prvé, holky, zachovejte chladnou hlavu a nepanikařte!:) Stres a nervy nám postavičku nezlepší… V klidu se zamyslete, jak žijete, jíte, hýbete se… Není co zlepšovat? Pak tento krok přeskočte:) Je co zlepšit? No samozřejmě, vždycky je co zlepšovat…:) Zkuste si vytvořit nějaký plán, z počátku rozhodně ne nijak drastický a systematicky ho plňte. Třeba – řekněte si, že večer nebudete útočit na ledničku a budete jíst jen zeleninová jídla. Nebo zkuste zapomenout na svoje oblíbené sladkosti, zákusky, čokoládky a najděte si nějakou fajn a dobrou alternativu…třeba ovoce!

detox1

2. Pohyb! Jojo, bez toho taky asi nepůjde…:) Teda, neznám fakt nikoho, kdo by zhubnul a u toho se mohl v klidu „válet“:) Nejdůležitější je „odhodlat“ se. Jakmile překonáte lenost a do fitka se „dokopáte“, uvidíte, že zažijete super pocit – díky vyplaveným endorfinům při cvičení a taky díky tomu, že jste nad sebou zvítězili:) Vím, o čem mluvím, protože jsem tuto situaci nedávno řešila sama se sebou. Najděte si ve svém okolí fajn fitko, které nabízí mnoho možností vyžití. Já vřele doporučuji sportovně – relaxační centrum Fit 4 All, kde je opravdu obrovská nabídka nejrůznějších aktivit. Najdete tu skvěle vybavené fitko, mnoho sálových lekcí, badminton, tenisovou halu, spoustu aktivit pro děti… Jednoznačne nějlepší z celého Brna!

10402570_1013110682087035_5054880753788459446_n

3. Cvičit můžete také doma, stačí vědět, jak správně na to! Super tréninkové sestavy najdete na stránkách Pravá já. Tento zajímavý projekt Zdenky Kovářové jsem Vám už na blogu představila (více ZDE). Značka „Pravá já“ nabízí unikátní „programy“, tedy komplexy několika balení vitamínů, minerálů, antioxidantů, či stopových prvků, které jsou svou kombinací jedinečné pro danou věkovou skupinu každé ženy. Obsahem i kvalitou se jedná o unikátní preparáty, které jsou ovšem cenově stále přijatelné a dostupné. Tyto produkty neobsahují žadné oxidy a uhličitany, které se hůře vstřebávají – vše jsou citrátové nejdražší formy. Hodnoty živin jsou navíc naprosto optimální, dle posledních zahraničních výzkumů.

programy-otevrene-830x553

Značka „Pravá já“ ovšem není pouze o výživových doplňcích – zabývá se všeobecně trendem zdravého a správného životního stylu. Na webu Pravá já tak najdete i spoustu zajímavých článků o zdravé stravě, nebo o cvičení. Právě nedávno tu vyšly skvělé tipy na tréninky pro  spodní partie těla a také pro střed těla a horní partie. Najdete tu super návody, jak si perfektně vytvarovat tělo – právě do plavek!:)

4. Kupte si nové plavky! Jasně, právě to Vás taky donutí „hodit svoji postavičku do cajku“:) Můj tip jsou jednoznačně plavky značky Relleciga! Jsou úžasné – několik jich sama doma mám a nedám na ně dopustit:) Skvěle sednou, jsou z úžasných, kvalitních materiálů, které se i při častém namáčení nijak neničí a hlavně, ty střihy, barvičky, design… Nic lepšího a hezčího fakt jen tak neobjevíte:) Však mrkněte na web Relleciga, kde si můžete plavky také objednat:)

13102849_967349976713774_6408725959082544246_n

5. Můj poslední tip – vsaďte na opálenou pokožku! Hezká, opálená pokožka totiž vypadá mnohem lépe a dokonce opticky štíhleji. A neznám nic horšího, než nohy bílé jako stěna v kráťáskách, nebo sukýnce…:) Zapomeňte ale na dlouhé opékání se na sluníčku, nebo v soláriích… To Vaší pleti rozhodně neprospěje. Já nedám dopustit na dobré a kvalitní samoopalovací přípravky, díky kterým Vaše pokožka krásně ztmavne. Skvělou (a mnou otestovanou) volbou jsou samoopalovací produkty značky Xen-Tan. Výborně se roztírají, krásně voní, opálení je rovnoměrné, bez fleků, přirozené… Na výběr máte z mnoha produktů, můžete volit dle požadované intenzity opálení, pro použití na tělo, na obličej… Mrkněte na web Xen-Tan, kde si produkty můžete rovnou i objednat:)

Photo-14.10.14-17-53-02-1024x1024