Horká novinka od Delaromu – sérum Aqualixir!

Jak už jsem Vám tady na blogu několikrát napsala – kosmetickou značku DELAROM považuji opravdu za jednu z nejlepších, co znám. Je čistě přírodní, opravdu velmi účinná a navíc, cenově stále přijatelná.

Co se kosmetiky týká – jsem u značek, které neznám – upřímně – předem lehce skeptická. Dnes je na trhu totiž tak obrovské množství kosmetických brandů, že je skutečně velmi těžké se v nich zorientovat – a co víc, najít něco, co je skutečně kvalitní a hlavně, účinné. V upřímnosti budu pokračovat – skeptická jsem totiž byla ze začátku i ke značce DELAROM. Je mnoho „čistě přírodních“ kosmetických značek, které slibují opravdu zázraky, ovšem v mnoha případech jsem se nesetkala – bohužel – s vůbec žádným účinkem…:( Kvalita oněch přípravků byla možná fajn, ale efekt na pleti patrný nebyl…

Když se mi ale dostal do rukou první přípravek značky DELAROM (konkrétně hydratační aroma olej Neroli) – rozhodla jsem se ho vyzkoušet a můžu Vám říct, efekt pro moji pleť byl dokonalý! Zkrátka, dnes už používám téměř všechny produkty v péči o pleť od této značky a jsem opravdu moc spokojená.

A stejně tak je tomu i v případě novinky, kterou značka DELAROM nedávno uvedla – jedná se o hydratační sérum AQUALIXIR.

Photo 21.10.15 12 56 20

Hydrataci pleti jsem opravdu dlouhé roky neřešila. V momentě, kdy jse začala vnímat první nedostatky – vrásky, povadlé kontury – jsem okamžitě přešla na tzv. „anti age“ péči. Vůbec mi ale nedocházelo, že ony nedostatky na pleti mohou být způsobeny právě nedostatečnou hydratací.

A přesně to – hydrataci pleti – řeší i novinka – sérum AQUALIXIR.

Photo 21.10.15 12 56 44

AQUALIXIR je ultrahydratační sérum výjimečné svým složením, které řeší skutečně optimální hydrataci Vaší pokožky, navíc působí detoxikačně, odvádí odpadní látky a výjimečná kombinace esenciálních olejů okysličuje buňky.  Pokožka se díky tomuto séru vypne, rozzáří, je hladší.

Sérum neobsahuje silikony, což je velké pozitivum pro naši pleť. Zásadní složky jsou pak dva různé typy kyseliny hyaluronové a komplex celkem 13ti esenciálních olejů, dále směs aminokyselin a výtažek z vodního melounu, jablka a čočky.

Photo 21.10.15 12 56 33

Textura je krásně jemná, sametová – a přesně takový „sametový“ nádech zanechá sérum i na Vaší pleti bezprostředně po aplikaci. Co mě při první vyzkoušení lehce zarazilo, bylo opravdu velmi silná vůně – kořeněná, s výrazným citrusovým tónem. Ovšem – vůně mi rozhodně nevadila, naopak, je zajímavá. Vůně je daná koncentrovanou směsí přírodních látek, které sérum obsahuje.

Vůně však po chvíli „vymizí“, zůstane po ní jen velmi lehounký nádech. I přes tuto silnější vůni moje velmi citlivá pleť sérum výborně snáší – což opět potvrzuje moje mínění o značce DELAROM – že se jedná opravdu o velmi kvalitní kosmetiku. Žádnou negativní reakci přípravek na mé pokožce nevyvolal.

Photo 21.10.15 12 57 10

To nejdůležitější na závěr – výsledný efekt! Opět skvělý, pleť je během jednoho týdne (při mém testování produktu) evidentně více vypnutá, hladší, zářivější – viditelně hydratovaná. Já nanáším jednou denně – večer, pod můj běžný krém a přesně takto mi to vyhovuje.

Určitě báječný produkt, který stojí minimálně za to vyzkoušet:)

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v OC Letmo v Parfums.cz, nebo přes eshop Parfums.cz.

ODKAZ: DELAROM/facebook
ODKAZ: DELAROM/web

ODKAZ: PARFUMS.CZ/web
ODKAZ: PARFUMS.CZ/facebook