Hodinkový ráj ve Freeportu

Dnes tu pro Vás mám další objev z akce Late Night Shopping ve Freeportu. Nedávno jsem Vám psala o nově otevřeném obchodě s nejen dětskou módou LEGO wear a dnes to bude trošku z jiného soudku.

Když jsme Vám Freeport představovaly poprvé, tak jsem už tenkrát v článku zmínila jeden malinký a nenápadný obchůdek, do kterého jsem do té doby nikdy před tím nevkročila. Ani nevím vlastně proč… Možná jsem ho vždy přešla, právě proto, že je nenápadný. Ale to, co se ukrývá vevnitř, z toho jsem vždy příjemně překvapená. Mluvím o obchodě Klenoty Aurum. Je sice malinký, ale zboží, které najdete uvnitř, stojí za zmínění.

Najdete tu krásné šperky od různých, známých značek, které byste si třeba nikdy nekoupili, protože Vám přijdou drahé, ale tady si je pořídit můžete, protože je to outletová prodejna, kde se ceny kolikrát dostanou až na -50%. A na věcech, jako jsou šperky a hodinky je to sakra znát.

Nafotila jsem pro Vás právě hodinky, které si myslím, že stojí za povšimnutí. Hodinky má na ruce, skoro každý z nás. Já si bez nich přijdu, jak bez ruky, když je nemám. A když už se rozhodnu si koupit nové hodinky, tak u toho přemýšlím… Potřebuju, aby se mi hodily skoro ke každému oblečení, aby vydržely a aby se mi líbily. Vždy si vybírám vetší hodinky, tak nějak to ke mě patří a mám pocit, že na ruce něco mám.

Do oka mi hned padly hodinky od Marca Jacobse, je to přesně ten typ hodinek, co mám ráda. Zrovna od této značky je tu docela dost veliký výběr. Různé barvy, hodinky v jednoduchém stylu, ale i extravagantní, s velkým i malým ciferníkem, sportovnější nebo elegantní…

image image image image

Pánové si tu taky přijdou na své, zrovna při probíhající akci Late Night Shopping tu mohli pořídit hodinky od značky Ferrari za poloviční cenu. Mrkněte na ten výběr, hodinky jsou fakt krásné!

image image image image image image

Sportovní vytuněné hodinky značky G-SHOCK tu mají také svoje místo!

image image

Dále tu najdete i značku Lacoste, hodinky jsou ve stylu jednoduché elegance, jako je sama móda Lacoste.

image image image image image image

Několik krásných kousků pro náročnějšího zákazníka můžete najít od značky Gucci.

image image

Najdete tu i další značky jako Armani, Michael Kors, Diesel a další. Takže pokud uvažujete, že si potřebujete pořídit nové hodinky, není nic jednoduššího, než si zajet vybrat do Freeportu!

Odkaz: FREEPORT/WEB
Odkaz: FREEPORT/Facebook