Grilovací mánie!

Teda, můžu Vám říct, že toto léto se vážně vyvedlo, po všech směrech! Alespoň já jsem si ho užila fakt maximálně:) Zkrátka, proběhly všechny ty letní radovánky, na které se po celý rok tolik těším. A i když máme prázdniny pomalu u konce a „na krku“ blížící se podzim, je pořád spoustu letních záležitostí, které můžeme úplně v klidu „provozovat“ dál, do té doby, do kdy nám to počasíčko umožní:)

Řeč je třeba…o grilování!!! Jasně, s kulichem na hlavě a v rukavicích se můžete u grilu v klídečku vyhřívat i v zimě, ale už to prostě není ono:) Ta super atomosféra, kdy si uděláte sobotní oběd pěkně venku, na sluníčku, prostě to hezké počasí nějak tak vyžaduje. Proto asi bude hlavní grilovací sezóna v létě a na začátku podzimu.

No, já si to grilování letos fakt užila. Vařím moc ráda, ale grilování, to přímo miluju. Teda, proces grilování je spíš záležitostí mého manžela, který, jakožto absolutní kuchař „analfabet“ se při grilování dokáže dostatečně realizovat:) Zatímco já se spíš vyžívám ve všelijakém tom chystání. Nakládám masa, ryby, připravuju speciální marinády, které si sama vymýšlím a jsem pak děsně hrdá na to, když to všem chutná a ptají se mě na ty „tajné recepty“:) Super jsou také nejrůznější dipy, omáčky, zeleninka…to vše si pěkne připravuji a moooc mě to baví:)

Photo 01.08.15 17 02 46

Ovšem, jak moc mě baví to celé chystání a připravování, o to víc nemusím nakupování:( Dokonce bych řekla, že proces „odjezd na nákup – běhání po obchodě – fronty – skládání do auta – odjezd domů – vynášení nákupu“ k smrti nenávidím. Přijde mi to totiž celé jako absolutní ztráta času, útok na moje nervy a fyzický záhul. Jenže, grilování fakt vyžaduje větší nákup, ještě pokud čekáte partu kamarádů.

Proto mi „trn z paty“ vytrhla služba FARMBOX.CZ, kterou hojně a k naprosté spokojenosti využívám. Určitě už – možná i díky našemu blogu – dobře víte, o co jde. Na Farmbox.cz totiž online nakoupíte potraviny – a ne jen tak ledajaké, ale kvalitní, zdravé, ve většině pocházející od regionálních farmářů a dodavatelů. Vše je bez nebo s minimem nutných přídavných látek, můžete si tedy být jistí velkou kvalitou. Farmbox.cz Vám pak Váš nákup doveze až domů, o nic se tedy nemusíte starat:)
Pokud se chcete o Farmbox.cz dozvědět víc – přečtěte si náš článek na blogu – ZDE.

10007276_546976205416994_1563837130_o-830x361Na „Farmboxu“ koupíte spoustu skvělého ovoce, zeleninu, bylinky, mléčné výrobky, uzeniny, pečivo, sirupy… Zkrátka vše, na co si jen vzpomenete:) Velkou výhodou také je, že si můžete objednat už hotové boxy, plné všeho, co můžete aktuálně potřebovat.

Na výběr tak máte celou řadu „bedýnek“ – pokud například s „Farmboxem“ začínáte, vyzkoušejte hotový farmbox „na ochutnání“:)

Můžete si ale objednat třeba box „vegetariánský, box „hurá pod stan“, farmbox „kuřecí vývar“, box „kuře na oběd“, zeleninový box…

553-tm_thickbox_default

V nabídce jsou samozřejmě i „grilovací boxy“, díky kterým budete skvěle připravení právě na grilování. Objednáním tohoto boxu se nemusíte už o nic starat, vše potřebné totiž najdete uvnitř:)

Na výběr máte „grilovací farmbox gurmán“, ve kterém nechybí několik druhů masa, spousta zeleniny, pečivo, pivo, nebo různé nakládané dobroty (více si tento box prohlédněte ZDE). S takovým boxem prostě vykouzlíte skvělou hostinu s grilovanými dobrotami.

Druhou variantou hotového boxu na grilování je „grilovací farmbox standard“ (více ZDE). Tady Vás čeká výběr masa, uzenin, zeleninka… Prostě samé dobrotky, které budou na grilu chutnat:) Stačí si jen vybrat!

2128-tm_large_default

Boxy si samozřejmě můžete objednat pěkně s předstihem, abyste si stihli vše v klidu naložit a připravit.

K hotovým grilovacím boxům si samozřejmě můžete ještě přiobjednat to, na co máte zrovna chuť. Třeba skvělé maso a uzeniny, které jsou ve většině případů bez dusitanových solí a dalších nesmyslných „éček“. Na ohni, či na grilu tak chutnají výborně. Sama si je pravidelně objednávám a nemám strach je dát i svým dětem.

Na „Farmboxu“ je také velká nabídka nejrůznějších nápojů – teď v létě výborně chutnají třeba různé cidery (na které můžete využít také srpnovou slevu).c8bf7ce4e0cb0728b8968e5847de8ece190bfc4e_slider_cidery_10prKe grilování pak chutná perfektně také pivo – v nabídce od Farmboxu je nepasterizované pivo Richard, na které se také vztahuje srpnová sleva:)

c1ee88a74e92112f3516d352ef2b23debb970143_slider_pivo_10pr

Zkrátka, s Farmboxem je grilování ještě větší radost:) Doporučuji, pokud jste ještě nevyzkoušeli:)

ODKAZ: FARMBOX/facebook
ODKAZ: FARMBOX/web
ODKAZ: FARMBOX/blog