Freeport fashion výběr

Minulý měsíc jsem se vydala do Freeportu na akci Freeport Fridays a vybrala jsem pro Vás to nejzajímavější z nákupů. Předešlý článek jsem věnovala šperkům, bytovým doplňkům a čokoládám Lindt, můžete si ho přečíst zde.

Tentokrát se zaměřím na módu, nafotila jsem pro Vás oblečení a boty, které mi padly do oka. Tak doufám, že to pro Vás bude zajímavé.:)

Myslím, že plno z Vás už se do Freeportu naučilo jezdit nakupovat sportovní výbavičku do fitka, na běh, kolo atd.

Je fakt, že tady najdete krásné věci za pár kaček. Obrovský výběr sportovních bot je třeba v Nike Store a pokud dojedete zrovna na Freeport Fridays, tak Vás čekají ještě větší slevy, než v jakýkoliv jiný den. Takže třeba botičky pořídíte za krásnou cenu. Není tu velký výběr jen pro pány a dámy, ale také pro naše nejmenší caparty.

image image image image image image image image

Další krásné boty jsem našla v obchodě GEOX, kde si taky vybere celé rodina. Vyfotila jsem těch pár nej pro nás holky. Ty růžový balerínky byly naprosto luxusní!

image image image image image image

Super obchodem pro nás, milé dámy, je obchod Pietro Di Martini, který není ve Freeportu zase až tak dlouho.. Najdete v něm jak boty, tak i kabelky. Hraje to tady všemi barvami.

image image image image image image image image

image

Nově si ve Freeportu můžete zajít nakoupit do velkého, oblíbeného obchodu United Colors of Benetton. Hodně oblečení tu mají hlavně pro děti, takže maminky se tu pořádně vyřádí:) Je tu koutek určený i nám ženám a pánům.

image image image image image image image image image image image

Nesmím opomenout náš oblíbený obchod Gaudí, odkud si vždy nějaký kousek přivezu. Nejen já, ale i manžel tu hojně nakupuje, a to na nákupy moc není, ale prostě mu věci odsud padnou. Je pravda, že pánská kolekce je tu vždycky dost vydařená, řekla bych lepší, než dámská. Velký výběr riflí, což je pro chlapa základ! Krásné kraťasy, trička. No, však mrkněte na fotky.

image image image image image image image image

image image

Hlídejte si facebook Freeportu, ať jste v obraze, kdy jsou další Freeport Fridays!

Ve Freeportu už také začaly letní výprodeje, takže tu teď nakoupíte opravdu moooc výhodně:)

hp-banner-letni-slevy-jpg-263POZOR!!! Tento víkend, 20. a 21. června, Vás navíc ve Freeportu čeká další skvělá akce plná obřích slev – SKANDÁLNÍ VÍKEND! Tam byste rozhodně chybět neměli:)

11412123_10153466418793489_6367234816380125609_n

Odkaz: FREEPORT/WEB

Odkaz: FREEPORT/Facebook