Fotoreport: krásné věci pro dětičky v Original Marines!

Na blogu jsem Vám nedávno představila italskou značku dětského oblečení Original Marines. A protože vím, že mezi Vámi, čtenáři, je spoustu rodičů – mám pro Vás dnes další fotky krásných věcí, které jsou v brněnském obchodě Original Marines k dostání. A stojí to fakt za to!

Sama jako maminka chci mít své dva kluky taky „jako ze škatulky“. Jsem ráda, když i mým dětem to sluší – to, jak vypadají, beru do určité míry taky jako svoji vizitku:) A pozor – i moji synové si už potrpí na to, aby vypadali hezky! Staršího syna už pomalu, ale jistě, začínají zajímat holky, tak si na vzhledu začíná (konečně:) taky zakládat a ten mladší si strašně rád obléká zase věci s motivy jeho oblíbených pohádkových postaviček – které se tedy dost často v jeho oblibě  mění. Teď jsou u nás „IN“ Želvy Ninja, ale i Batman, Superman a další velcí hrdinové…:)

A právě v obchodě Original Marines, který v Brně najdete v Galerii Vaňovka, jsem objevila slušnou zásobičku krásných věcí s motivy z pohádek – pro mladšího syna tu mají dokonce celou řadu kousků s obrázky Želv Ninja, což mě moc potěšilo.

Nechybí tu ovšem i další roztomilé potisky – myslím,  že si tu vyberou kluci všech věkových kategorií.

Krásné oblečení – i bez obrázků – tu koupíte i pro starší děti. Pro ty tu mají věci v jednoduchém, ovšem stylovém designu, kdy jednotlivé kousky jdou vzájemně skvěle kombinovat.

Vyberete si tu jednoduchá trička, svetříky, mikiny, sportovní kalhoty, džíny, ale i úžasné teplákové soupravy – mimochodem, od této značky je pro své syny kupuji už řadu let. Jsou hodně kvalitní a drží tvar a barvu i po častém praní (což je super – protože právě tepláky jsou u dětí snad nejvíc využívaným oblečením, co, maminky?:).

Úžasné věci tu mají samozřejmě taky pro holčičky – a to jak pro malé princezny, tak pro větší, parádnice! I holčičky mají v Original Marines nabídku věcí s motivy z pohádek – teď jsou v kurzu Trolové (jak zase dobře vím od své malé sestřičky), takže krásné věci s Troly jsou k dostání právě i v tomto obchodě. Super jsou trička, mikiny, ale i džínové kousky.

Italská značka Original Marines nabízí věci pro děti všech věkových kategorií – a to už pro ty nejmenší miminka, ale zároveň i pro teenagery. 

Co si budeme povídat, úplně nejroztomileji ale vypadají ty nejmenší věcičky! Když jsem si je tu prohlížela, úplně mě zamrzelo, jak jsou mí kluci už velcí, miminkovské období je pro nás už bohužel dávná minulost…

Všechny ty malinkaté kousky – trička, kalhoty, svetříky, šatičky…jsou tak rozkošná! No, uznejte sami…:)

V obchodě Original Marines mají každou chvíli spoustu novinek – takže je neustále z čeho vybírat. Myslím, že tady najdete vhodné oblečení na naprosto všechny příležitosti a že se věci od tohoto brandu zkrátka budou líbit, a to všem – nejen Vám, ale hlavně, taky Vašim dětem!

Nafotila jsem tu pro Vás ještě mnohem více fotek – mrkněte do fotogalerie!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web