Fashion TIP – proměňte se v romantickou vílu!

Chcete vypadat v létě jako nežná víla? Máme pro Vás super fashion tip, se kterým vykouzlíte ten správný romantický LOOK raz dva!

Poskládaly jsme pro vás zajímavý outfit složený z nádherných kousků, které seženete v brněnských obchodech. Pojďte se s námi inspirovat!
Základem jsou bílé romantické šaty – nám padly do oka tyto z MANGA (Olympie, Česká ul.). Jsou jednoduché a přitom zatraceně sexy, co říkáte?
K šatům se skvěle hodí hnědé doplňky, které Vám dodají tak trochu kovbojský šmrnc:) Vybraly jsme hnědé letní kotníčkové kozačky z ALDA (Olympie).
A největší „nákup“ nás pak čekal v H&Mku! Odtud pochází hnědý pásek, slamák, brýle a nádherná obří hnědá taška! Ta má dokonalý design, co říkáte?
H&M má v Brně prodejen několik – např. v Olympii, v centru na České, v Avion parku, ve Vaňkovce…
Šperky – líbil se nám hnědý náramek značky Pandora (koupíte v Olympii) a nádherný, ručně dělaný jelení šperk Kamily Písaříkové – DEERS. Všechny jelení šperky koupíte exkluzivně v tomto e-shopu: DEERS – JELENÍ ŠPERKY
A čím dokonalý letní LOOK ještě podtrhnout? Zkuste zlatavou tvářenku a rozjasňovač z Benefitu BENEFIT SUNBEAM! Seženete v Sephoře v Brně v Olympii. A pozornost si zalouží i Vaše rty – coby rtěnku jednoznačně doporučujeme Bourjois Rouge Edition Velvet! Je matná, sytá, skvěle se nanáší a mají ji v nádherných odstínech! Koupíte např. v parfumeriích FANN.
Pro více informací o jednotlivých produktech (značka, cena, dostupnost) klikněte přímo na daný obrázek níže:
white dress