Fashion tip – buďte cool s DISNEY postavičkami

Fenomén jménem „DISNEY“ je nesmrtelný! Veselé postavičky z animovaných Disneyho filmů nás provází celým životem a dodnes nám dokážou vykouzlit úsměv na rtech. Souhlasíte? 

A stejně, jako bude stále oblíbený denim, tak podobně nevyjdou z módy i roztomilé potisky s Disneyho figurkami na oblečení. Schválně, kdo z Vás doma nemá minimálně jedno tričko s myšákem Mickeym? Já se přiznávám, že jich mám několik:) A rozhodně mi tento styl módy nepřijde infantilní. Naopak, vidím takový trend v oblékání jako určité odlehčení, pohodu, radost… Neříkám, že nosím oblečení s obrázky z Disneyho filmů každý den,ale když je nálada, proč ne:)

Zkrátka oblečení v tomto duchu je stále IN a my si myslíme, že poslední dobou je naopak snad ještě více v kurzu. Mimochodem – o fenoménu jmeném „MICKEY“ na oblečení jsme Vás nedávno na blogu informovaly (více ZDE).

Nedávno jsme Vás také seznámily s butikem FE-MALE FASHION, který nabízí úžasnou módu značky SUGARBIRD (více si přečtěte v našem stařším postu ZDE).

sugar1

A právě móda této značky nabízí také oblečení v tomto duchu – s veselými, animovanými postavičkami z Disneyho filmů. My pro Vás vybraly 5 nejzajímavějších kousků, které jsme v butiku FE-MALE FASHION objevily a sestavily jsme z nich tento fashion tip. Mimochodem, když si kliknete na malé obrázky jednotlivých modelů pod touto koláží, dostanete se ke konkrétnímu produktu do eshopu Fe-Male Fashion:)

Fe-male fashion, Sugarbird

 

Tady pro Vás máme ještě všechny tyto úžasné modely – detailně. Kdo u Vás vyhrál? Krásné šaty s Mickeym?

_vyr_129image

Nebo s Minnie?

_vyr_10810945526_1004407106240673_3564775804793545532_n

Mě si jednoznačně získaly tyto – černo-bílé:

_vyr_117image

Úžasné je i body s Mickeym:

_vyrp11_130image

A v nemposlední řadě šatičky s Daisy:

_vyr_126image

Obchod FE-MALE FASHION najdete v Brně v Pasáži Rozkvět, na Nám. Svobody 16.

FE-MALE FASHION/WEB/eshop

FE-MALE FASHION/Facebook