Bublinky pro Vaši pleť

Minulý týden jsem si dopřála výborné kosmetické ošetření a řekla jsem si, že se s Vámi o dojmy musím podělit, protože výsledek byl fakt znatelný ihned!

Jde o takovou novinku, kterou jsem zatím nikde jinde v Brně, než v salónu SLIMFOX nenašla. Jelikož jsem si už několikrát přístrojovou kosmetiku dopřála a byla jsem nadmíru spokojena, tak jsem si i nové ošetření, zvané geneO+ nemohla nechat ujít!

Nejenže jsem si skvěle odpočinula, ale ošetření bylo příjemné a udělalo své! Přece jen po zimě je naše pleť taková jakási unavená a potřebuje nakopnout a rozjasnit.

GeneO+ je neinvazivní ošetření s mikrobublinkovou technologií a bez problémů Vám nahradí kompletní profesionální kosmetickou péči.

Přístroj jsem pro Vás vyfotila, ať máte představu, jak asi to zázračné geneO+ vypadá:

image

Na začátku jsem dostala na výběr ze dvou kapslí, buďto na omlazení nebo na barevné sjednocení, které se používají v první fázi ošetření. Vybrala jsem si kapsli na omlazení. Kosmetička Vám nanese na obličej jemný gelík, poté se kapsle nasadí na hlavici přístroje a provádí se jemný peeling, nebo-li exfoliace. Začíná se u jemných linií kolem očí a postupně se provádí po celém obličeji, na krku a dekoltu. Ošetření jsem si nechala provést i na hřbetech ruky, kde jsem Vám to mohla hezky vyfotit. Jakmile kapsle přišla do styku s gelem, začalo se „bublinkovat“:)

Svrchní vrstva odumřelé pokožky byla odstraněna a připravená na další fázi ošetření, a tou byla příjemná přístrojová masáž. Kosmetička mi nanesla na obličej masku, kterou jsme vybraly dle typu a potřeb mé pleti a následně ji vmasírovala do pokožky. Po peelingu byla pleť připravená přijmout aktivní látky obsažené v masce pěkně do hloubky. A ten efekt!

image

A jako třešnička na dortu mě čekala poslední fáze – radiofrekvence. Nejde však o radiofrekvenci, která využívá určitý druh světla, ale o prohřívání a využití jedinečného systému, který dovoluje přístroj využít celoročně. Kousek po kousku tak kosmetička postupuje a prohřívá Váš obličej. Pro mě moc příjemná záležitost, protože mám ráda teplo! Energie jde opravdu do hloubky a Vy tak můžete sledovat, že je Vaše pleť hladší, pevnější, jemné vrásky jsou ty tam!

Více o ošetření se dozvíte přímo na SlimFOX geneO+.

Pro představu, jak takové ošetření probíhá tu pro Vás máme video.

Pokud i Vy byste chtěli podstoupit toto jedinečné ošetření, můžete se objednat přímo v salonu SLIMFOX a využít rezervační systém online, kde se můžete objednat, když si zrovna vzpomenete. Vyberete vyhovující termín a toho, kdo se o Vás bude starat.

Výhodou je i fakt, že Vám den před ošetřením přijde na mobil oznámení o Vaši návštěvě v salonu, takže i když náhodou zapomenete, jste v obraze.

Salon SLIMFOX najdete na Rašínově ulici č.2

Klienti SlimFOX mají zdarma hodinu parkování v garážích pod Janáčkovým divadlem, které se nachází cca 500m od salónu – parkování.

Naši čtenáři mohou získat k ošetření radiofrekvenci zdarma! Vice zde.

SlimFOX/WEB

SlimFOX/FACEBOOK